Nuku kuin pilvissä Tencel-tyynyillä ja -peitolla

Oletko koskaan haaveillut nukkuvasi pilvien päällä? Nyt se on mahdollista Tencel-tyynyillä ja -peitolla, jotka ovat pehmeitä, ilmavia ja kosteutta siirtäviä. Tencel on luonnonmukainen kuitu, joka valmistetaan puuselluloosasta. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille vuodetekstiileille, sillä se kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa tuotannossa.

Tencel-tyyny ja -peitto sopivat kaikille nukkujille, sillä ne mukautuvat hyvin kehon lämpöön ja muotoon. Tyynyn täytteenä on 50% Tencel/50% karstattu polyesteri, 500 g ja peiton 50% Tencel/50% karstattu polyesteri, 1200 g. Tyynyn ja peiton päällinen on 100% polyesteriä, joka on helppo pitää puhtaana. Voit pestä tyynyn ja peiton 60 asteessa koneessa.

Tencel-tyyny ja -peitto ovat erityisen hyviä kesällä, sillä ne hengittävät hyvin ja siirtävät kosteutta pois iholta. Näin voit nukkua viileästi ja mukavasti kuumallakin ilmalla. Tencel-kuidun ansiosta tyyny ja peitto pysyvät raikkaina pidempään.

Jos haluat vielä lisätä nukkumismukavuuttasi, voit hankkia myös Tencel-sijauspatjansuojan, joka suojaa sijauspatjaasi likaantumiselta ja kulumiselta. Sijauspatjansuoja on valmistettu samasta materiaalista kuin tyyny ja peitto, eli 40% Tencel/60% polyesteri. Sijauspatjansuojassa on kulmissa kumilenksut, jotka pitävät sen paikoillaan. Voit pestä sijauspatjansuojan myös 60 asteessa.

Tencel-tyyny, -peitto ja -sijauspatjansuoja ovat saatavilla Sotkasta edulliseen hintaan. Voit tilata ne kätevästi verkkokaupasta tai noutaa ne lähimmästä myymälästäsi. Nyt kannattaa olla nopea, sillä nämä tuotteet menevät kuin kuumille kiville!

Nuku kuin pilvissä Tencel-tyynyillä ja -peitolla – tilaa omasi jo tänään!