Miksi valitsin Matera-sohvan?

Olen aina pitänyt klassisesta ja tyylikkäästä sisustuksesta, joka kestää aikaa ja muotivirtauksia. Siksi olin iloinen, kun löysin

Matera-sohvan

, joka on Pohjanmaan Kalusteen uusinta muotoilua ja samalla paluu aikaan ennen leveitä, massiivisia käsinojia. Matera on tyylikäs paluu takaisin klassiseen 60-luvun muotoiluun modernia nykypäivän tvistiä unohtamatta.

Matera-sohva sopii laatua ja tyyliä arvostavalle. Taidolla muotoiltu sohva henkii ajatonta, nostalgiansävyistä tunnelmaa, joten se istuu kauniisti monenlaisen sisustuksen keskelle. Estetiikan lisäksi sohvan muotoilussa on otettu huomioon istuinmukavuus, joka sekä tukee että hellii sohvan käyttäjää. Materan uskomattoman ylellinen istuinpehmeys tekee oleskelun sohvalla vastustamattoman mukavaksi. Erinomaisella materiaalisuunnittelulla sohvan istuintyynyt ovat kuitenkin pehmeydestään huolimatta tukevat, jolloin sohvalla on mukavaa sekä istua ergonomisesti että makoilla mukavasti.

Matera-sohvassa on myös muita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä helppohoitoisen ja pitkäikäisen. Sirot ja korkeat jalat helpottavat siivoamista, sillä sohvan alta pääsee helposti imuroimaan. Sohvassa on täysipuinen runko, jolle Pohjanmaan Kaluste antaa 20 vuoden takuun. Verhoiluvaihtoehtoja on useita eri värejä ja materiaaleja, joista voi valita oman makunsa ja tarpeensa mukaan. Itse valitsin Elegant-kankaan, joka on laadukas ja kestävä kangas, joka hylkii likaa ja vettä.

Olen ollut todella tyytyväinen Matera-sohvaani, joka on tuonut kotiini uutta ilmettä ja mukavuutta. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka etsivät laadukasta, tyylikästä ja mukavaa sohvaa.