Valoa ja tunnelmaa Secto Design Petite -lattiavalaisimella

<br /> Valoa ja tunnelmaa Secto Design Petite -lattiavalaisimella<br />

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon valaistus vaikuttaa kodin viihtyisyyteen? Minä olen, ja olen huomannut, että oikeanlaisella valaisimella voi luoda aivan uudenlaista tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Siksi haluan jakaa kanssanne yhden suosikkivalaisimistani, joka on

Secto Design Petite -lattiavalaisin

.

Secto Design Petite on suomalaisen muotoilijan Seppo Kohon suunnittelema lattiavalaisin, joka on valmistettu koivusta. Valaisimen varjostin koostuu ohuista koivulamelleista, jotka on kiinnitetty teräsrunkoon. Valaisimen muoto on kaunis ja elegantti, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Valaisimen korkeus on 130 cm ja halkaisija 25 cm.

Mitä minä pidän tästä valaisimesta? No, ensinnäkin se on todella laadukas ja kestävä. Koivu on luonnonmateriaali, joka kestää aikaa ja käyttöä. Valaisimen runko on tukeva ja vakaa, eikä se kaadu helposti. Valaisimen johto on musta ja siinä on katkaisija. Valaisimeen sopii E27-kantainen led-lamppu.

Toiseksi se on todella kaunis ja tunnelmallinen. Kun sytytän valaisimen illalla, se luo pehmeää ja lämmintä valoa huoneeseen. Valo suodattuu kauniisti koivulamellien läpi ja luo mielenkiintoisia varjoja seinille. Valaisin luo kodikasta ja rentouttavaa tunnelmaa, joka sopii esimerkiksi lukemiseen tai lepäämiseen.

Kolmanneksi se on todella monikäyttöinen ja helppo sijoittaa. Valaisin ei vie paljon tilaa, joten sen voi laittaa mihin tahansa nurkkaan tai vapaaseen tilaan. Se sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Valaisin antaa hyvän yleisvalon, mutta myös kohdevalon tarvittaessa. Valaisimen väri on musta, mutta sitä saa myös valkoisena tai luonnonvärisenä.

Yhteenvetona voin sanoa, että Secto Design Petite -lattiavalaisin on yksi parhaista valaisimista, joita olen nähnyt. Se on laadukas, kaunis ja monikäyttöinen valaisin, joka luo upeaa tunnelmaa kotiini. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka arvostavat suomalaista muotoilua ja luonnonmateriaaleja.