Nuku kuin unelma Asko Bonnell Dream -sijauspatjalla

<br /> Nuku kuin unelma Asko Bonnell Dream -sijauspatjalla<br />

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi nukkua pilvien päällä? Minä olen, ja olen löytänyt ratkaisun: Asko Bonnell Dream -sijauspatja. Se on niin pehmeä, mukava ja laadukas, että en halua nousta sängystä aamuisin.

Asko Bonnell Dream -sijauspatja on valmistettu korkealaatuisesta vaahtomuovista, joka mukautuu kehon muotoihin ja painoon. Se tukee selkääni ja niskaani juuri oikeista kohdista, ja vähentää paineen tunnetta. Sijauspatjan paksuus on 8 cm, joten se lisää sängyn pehmeyttä ja mukavuutta merkittävästi.

Mutta mikä tekee tästä sijauspatjasta erityisen on sen 3D-verkkopehmuste. Se on innovatiivinen ominaisuus, joka parantaa sijauspatjan ilmanvaihtoa ja kosteudensiirtoa. Se tarkoittaa sitä, että sijauspatja pysyy raikkaana ja kuivana ympäri vuoden. 3D-verkkopehmuste on myös antibakteerinen ja allergiaystävällinen, joten se sopii herkimmillekin nukkujille.

Asko Bonnell Dream -sijauspatja on saatavilla useissa eri kokoisissa, joten voit valita juuri sinun sänkyysi sopivan. Minulla on 160 x 200 cm kokoinen sijauspatja, joka sopii täydellisesti parisänkyyni. Sijauspatjan päällinen on irrotettava ja pestävä, joten se on helppo pitää puhtaana.

Olen nukkunut Asko Bonnell Dream -sijauspatjalla nyt muutaman viikon ajan, ja voin rehellisesti sanoa, että se on paras ostos, jonka olen tehnyt pitkään aikaan. Se on tehnyt unenlaadustani paremman, ja olen herännyt virkeänä ja hyväntuulisena. Suosittelen tätä sijauspatjaa kaikille, jotka haluavat nukkua kuin unelma.