Olen löytänyt täydellisen divaanisohvan olohuoneeseeni

<br /> Olen löytänyt täydellisen divaanisohvan olohuoneeseeni<br />

Kaipaatko olohuoneeseesi uutta ilmettä ja mukavuutta? Haluatko sohvan, jossa on tilaa loikoilla yksin tai yhdessä? Jos vastasit kyllä, niin minulla on sinulle vinkki: hanki itsellesi divaanisohva!

Divaanisohva on 2020-luvun ”must have” -tuote. Divaanisohvalla on helppo luoda olohuoneeseen kotoisa nurkka, jossa viihtyy koko perhe, ja jossa on tilaa loikoilla yksin miten päin haluaa. Muhkea divaanisohva on olohuoneen keskipiste, jossa on mukava katsella televisiota tai viihdyttää vieraita. Kevyt ja siro divaanisohva sopii pienenpään olohuoneeseen, ja antaa huoneelle retro-vivahteen jopa 1950-luvulle asti.

Itse olen ihastunut kotimaiseen LUKAS-divaanisohvaan, joka on valmistettu laadukkaasta Laviano-kankaasta harmaana. LUKAS-divaanisohvassa on käännettävät istuin- ja selkätyynyt, jotka lisäävät sohvan käyttöikää ja mukavuutta. Sohvan istuinpehmuste on vaahtomuovi 35EP (35 kg/m3), joka on napakka mutta miellyttävä. Sohvan koko on L209 x S88 x K84 x P153 cm, eli se sopii hyvin keskikokoiseen olohuoneeseen.

LUKAS-divaanisohva on myös modulisohva, eli voit rakentaa siitä tarpeidesi mukaisen kokoonpanon. Yhdistelemällä eri levyisiä istuinosia ja käsinojia saat sohvaasi haluamasi mitoituksen. Käsinojan voit korvata myös avopäätyosalla. Lisäksi voit valita erillishintaan napakamman Luxlon®-kylmävaahtopehmusteen tai pussijousitetut istuimet. Kaikilla LUKAS-sohvakokoonpanoilla on 20 vuoden runkotakuu ja 10 vuoden jousistotakuu.

Minulle LUKAS-divaanisohva oli rakkautta ensi silmäyksellä. Se sopii täydellisesti olohuoneeni sisustukseen ja värimaailmaan. Se on myös erittäin mukava istua ja maata. Olen viettänyt monta rentouttavaa hetkeä sohvallani lukien kirjoja, kuunnellen musiikkia tai nukkuen päiväunia. Sohvani on saanut myös paljon kehuja vierailta, jotka ovat ihastelleet sen tyyliä ja laatua.

Jos sinäkin haluat löytää täydellisen divaanisohvan olohuoneeseesi, suosittelen tutustumaan Sotkan laajaan valikoimaan. Sieltä löydät varmasti mieleisesi kangas- tai nahkadivaanisohvan haluamallasi värillä. Jos haluat lisää tilaa vieraille, voit valita myös divaanivuodesohvan, jossa on näppärä vuodemekanismi ja vuodevaatelaatikko. Sotkalla on nyt myös huippuedullisia tarjouksia divaanisohvista, joten kannattaa olla nopea!

Toivottavasti tämä blogiteksti on auttanut sinua löytämään unelmiesi divaanisohvan. Minä olen ainakin erittäin tyytyväinen omaani, ja aion nauttia siitä vielä pitkään. Kiitos kun luit, ja mukavaa päivänjatkoa!