Seinätarra Micaela – upea tapa tuoda väriä ja eloa kotiisi

Oletko kyllästynyt tylsiin ja valkoisiin seiniin? Haluaisitko sisustaa kotisi helposti ja edullisesti? Jos vastasit kyllä, niin sinun kannattaa tutustua seinätarra Micaelaan, joka on loistava vaihtoehto perinteisille tapeteille ja maaleille.

Seinätarra Micaela on suuri ja näyttävä seinäkoriste, joka koostuu useista erikokoisista ja -värisistä kukista. Voit valita kolmesta eri koosta (2,7 x 2 m, 2,7 x 3 m tai 2,7 x 4 m) ja kahdesta eri väristä (vaaleanpunainen tai sininen). Seinätarra on helppo kiinnittää ja irrottaa, eikä se jätä jälkiä seinään. Voit siis vaihtaa paikkaa tai tyyliä milloin haluat.

Itse olen ihastunut seinätarra Micaelaan, sillä se on tuonut kotiini paljon iloa ja tunnelmaa. Olen saanut paljon kehuja vierailta, jotka ovat ihmetelleet, mistä olen löytänyt niin kauniin seinäkoristeen. Olen kiinnittänyt seinätarran makuuhuoneeni seinälle, mutta se sopisi hyvin myös olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai eteiseen. Seinätarra on niin monipuolinen, että se sopii minkä tahansa sisustustyylin kanssa yhteen.

Jos sinäkin haluat piristää kotiasi seinätarra Micaelalla, niin nyt on hyvä aika toimia. Luxcasa.fi-verkkokaupassa on nimittäin nyt alennusmyynti, jossa voit saada seinätarran jopa 50 % alennuksella. Tilaa omasi pian, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Toimitus on nopea ja ilmainen, ja saat vielä kaupan päälle 14 päivän palautusoikeuden. Älä siis epäröi, vaan klikkaa alla olevaa linkkiä ja tilaa seinätarra Micaela jo tänään!


Seinätarra Micaela – Luxcasa.fi

Seinätarra Micaela vaaleanpunainen

Kuvat: Luxcasa.fi