Kata-sohva: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

<br /> Kata-sohva: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen<br />

Oletko etsimässä uutta sohvaa, joka sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen? Haluatko sohvan, joka on laadukas, kestävä ja helppohoitoinen? Jos vastasit kyllä, niin suosittelen tutustumaan Kata-sohvaan, joka on yksi Asko:n uutuuksista.

Kata-sohva on valmistettu bull bonded -nahasta, joka on erittäin vahvaa ja kestävää materiaalia. Nahka on myös hengittävää ja miellyttävää ihoa vasten. Sohvan väri on brandy, joka on lämmin ja tyylikäs sävy. Sohvan muotoilu on selkeä ja ajaton, ja se sopii monenlaiseen tilaan ja tyyliin.

Itse olen ihastunut Kata-sohvaan, sillä se on todella mukava istua ja loikoilla. Sohvassa on riittävästi tilaa useammallekin henkilölle, ja sen korkeat selkänojat tukevat hyvin selkää. Sohvassa on myös irrotettavat niskatyynyt, jotka voi säätää haluamaansa asentoon. Sohvan istuin- ja selkätyynyt ovat napakat mutta pehmeät, ja niissä on laadukas vaahtomuovitäyte.

Kata-sohva on helppo pitää puhtaana, sillä nahka hylkii likaa ja kosteutta. Sohvan voi pyyhkiä kostealla liinalla tai nahanhoitoaineella silloin tällöin. Nahka myös paranee vanhetessaan, eli sohva vain kaunistuu käytössä.

Kata-sohva on siis loistava valinta, jos haluat sohvan, joka kestää aikaa ja käyttöä, ja joka näyttää hyvältä missä tahansa olohuoneessa. Minun mielestäni Kata-sohva on yksi parhaista sohvista, joita olen koskaan kokeillut. Jos sinua kiinnostaa Kata-sohva, kannattaa käydä Asko:n sivuilla tai myymälöissä tutustumassa siihen lähemmin.