Kantri Elise -ruokaryhmä: maalaisromanttinen tunnelma kotiin

Oletko haaveillut kodistasi, jossa vallitsee lämmin ja viihtyisä ilmapiiri? Haluatko sisustaa ruokailutilasi tyylikkäästi ja toimivasti? Jos vastasit kyllä, olet varmasti kiinnostunut

Kantri Elise -ruokaryhmästä

, joka on yksi Maskun upeista uutuuksista.

Kantri Elise -ruokaryhmä koostuu massiivipuisesta, jatkettavasta pöydästä ja kuudesta kauniista tuolista, jotka on verhoiltu laadukkaalla kankaalla. Ruokaryhmän väri on luonnonvalkoinen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo raikkaan vaikutelman. Pöydän pituus on 160 cm, mutta sitä voi jatkaa 50 cm lisälevyllä, jos tarvitsee enemmän tilaa. Tuolit ovat mukavat istua ja niissä on koristeelliset selkänojat, jotka antavat ryhmälle persoonallisen ilmeen.

Itse olen ihastunut Kantri Elise -ruokaryhmään, sillä se on juuri sellainen, jota olen etsinyt pitkään. Se tuo kotiini maalaisromanttista tunnelmaa ja sopii hyvin yhteen muiden huonekalujeni kanssa. Olen saanut paljon kehuja ruokaryhmästäni vierailtani, jotka ovat ihailleet sen kauneutta ja laatua. Ruokaryhmä on myös erittäin käytännöllinen, sillä voin helposti muuttaa sen kokoa tarpeeni mukaan. Kun en tarvitse lisälevyä, voin säilyttää sen pöydän alla näppärästi.

Jos sinäkin haluat hankkia itsellesi Kantri Elise -ruokaryhmän, suosittelen sinua tutustumaan Maskun verkkosivuilla olevaan tuotekuvaan ja tietoihin. Sieltä löydät myös muita Kantri-sarjan huonekaluja, jotka sopivat yhteen ruokaryhmän kanssa. Uskon, että et tule katumaan päätöstäsi, sillä Kantri Elise -ruokaryhmä on todellinen helmi!