Leroy-pöydänjalka: tyylikäs ja monikäyttöinen ratkaisu

Oletko koskaan haaveillut, että voisit luoda oman pöytäsi juuri sellaiseksi kuin haluat? Että voisit valita pöytälevyn materiaalin, värin, muodon ja koon itse? Että voisit vaihtaa pöytälevyä helposti, jos haluat uudistaa sisustusta tai tarvitset erilaista tilaa? Jos vastasit kyllä, niin sinun kannattaa tutustua Leroy-pöydänjalkaan, joka on tyylikäs ja monikäyttöinen ratkaisu kaikkiin näihin tarpeisiin.

Leroy-pöydänjalka 74cm 4 kpl sarja runko hopea

Leroy-pöydänjalka on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta metallista, joka on maalattu hopeanvärisellä pulverimaalilla. Pöydänjalka on 74 cm korkea ja sen leveys on säädettävissä 50-90 cm välillä. Pöydänjalka sopii siis erikokoisiin ja -muotoisiin pöytälevyihin, jotka voit hankkia erikseen. Voit kiinnittää pöytälevyn helposti ruuveilla pöydänjalan reikiin. Pöydänjalan alaosassa on myös säätötassut, joilla voit tasata pöydän epätasaisella alustalla.

Leroy-pöydänjalka 74cm 4 kpl sarja runko hopea

Itse olen käyttänyt Leroy-pöydänjalkaa jo muutaman kuukauden ajan ja olen ollut todella tyytyväinen. Olen luonut itselleni työpöydän, joka sopii täydellisesti työhuoneeseeni. Olen valinnut pöytälevyksi vaalean puunväriseksi laminoitu MDF-levyn, joka on helppo pitää puhtaana ja joka kestää hyvin kulutusta. Pöytälevyn koko on 120 x 80 cm, joten minulla on riittävästi tilaa tietokoneelle, papereille ja muille tarvikkeille. Leroy-pöydänjalka on tukeva ja vakaa, eikä se nitise tai heilu. Pidän myös sen modernista ja minimalistisesta ulkonäöstä, joka sopii hyvin työhuoneeni sisustukseen.

Leroy-pöydänjalka 74cm 4 kpl sarja runko hopea

Leroy-pöydänjalka on myös loistava valinta, jos haluat luoda oman ruokapöydän tai sohvapöydän. Voit valita pöytälevyksi esimerkiksi lasia, marmoria, metallia tai mitä vain haluat. Voit myös vaihdella pöytälevyjä eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Leroy-pöydänjalka on niin monipuolinen, että voit käyttää sitä mihin vain haluat.

Jos sinua kiinnostaa Leroy-pöydänjalka, niin nyt on hyvä aika tilata se, sillä Luxcasa.fi-verkkokaupassa on menossa huikea alennusmyynti. Voit saada Leroy-pöydänjalan 74 cm 4 kpl sarjan runko hopea vain 99,90 € (norm. 149,90 €). Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Klikkaa

tästä

ja tilaa omasi jo tänään!

Kuvat: Luxcasa.fi

.