Star Basic -työtuoli: mukavuutta ja tyyliä kotitoimistolle

Kun koronapandemia pakotti monet meistä siirtymään etätöihin, huomasin pian, että tarvitsin paremman työtuolin. Vanha tuolini oli kova, epämukava ja natisi joka kerta, kun liikuin. Se ei ollut hyväksi selälleni eikä mielialalleni.

Päätin siis etsiä uuden työtuolin, joka olisi sekä ergonominen että edullinen. Halusin myös, että tuoli sopisi kotini sisustukseen ja näyttäisi tyylikkäältä. Ei ollut helppoa löytää sellaista tuolia, joka täyttäisi kaikki kriteerini.

Kunnes löysin Star Basic -työtuolin Asko.fi-sivustolta. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tuoli oli juuri sitä, mitä etsin: se oli säädettävä, pehmeä, hiljainen ja harmaa. Se oli myös alennuksessa, joten sain sen todella hyvään hintaan.

Tilasin tuolin heti ja se saapui muutaman päivän kuluttua. Olin innoissani, kun avasin paketin ja näin tuolin. Se oli vielä kauniimpi kuin kuvissa. Asensin tuolin helposti ja siirsin sen työpöytäni ääreen.

Ja voin kertoa, että se oli paras päätös, jonka olen tehnyt pitkään aikaan. Star Basic -työtuoli on niin mukava, että en halua nousta siitä pois. Se tukee selkääni ja niskaani täydellisesti ja antaa minulle hyvän asennon. Se on myös kevyt ja liikkuu helposti pyörillään.

Tuoli on myös saanut paljon kehuja vierailta, jotka ovat käyneet kotona. He ovat ihastelleet tuolin ulkonäköä ja kokeilleet sitä itse. Olen suositellut tuolia kaikille, jotka etsivät uutta työtuolia kotitoimistolle.

Star Basic -työtuoli on ollut paras hankintani tänä vuonna. Se on parantanut työskentelyolosuhteitani ja tehnyt etätöistä nautinnollisempia. Jos sinäkin haluat kokea saman, älä epäröi tilata omaasi Asko.fi-sivustolta. Et tule katumaan!