Unelmieni patja: Asko Bonnell Dream -älyvaahtopatja

Olen aina ollut tarkka nukkumisesta. Mielestäni hyvä uni on avain hyvinvointiin ja terveyteen. Siksi olen myös panostanut laadukkaaseen sänkyyn ja patjaan, joka tukee kehoani ja antaa minulle rentouttavan yöunen.

Viime aikoina olen kuitenkin huomannut, että vanha patjani on alkanut kulua ja menettää muotoaan. Se ei enää tuntunut niin mukavalta kuin ennen, ja heräsin usein aamuisin niska- tai selkäkipuun. Päätin, että oli aika vaihtaa uuteen patjaan, joka sopisi paremmin minun tarpeisiini.

Tutkin erilaisia vaihtoehtoja netissä ja luin arvosteluja eri patjoista. Yksi patja kiinnitti erityisesti huomioni: Asko Bonnell Dream -älyvaahtopatja. Se vaikutti juuri siltä, mitä etsin: pehmeältä, mutta jämäkältä, muotoutuvan kehon mukaan, mutta palautuvan alkuperäiseen asentoonsa. Lisäksi se sisälsi sijauspatjan, joka lisäsi mukavuutta ja helppoutta.

Päädyin tilaamaan kyseisen patjan Asko.fi-sivustolta, jossa se oli tarjouksessa. Patja toimitettiin nopeasti kotiovelle, ja asensin sen heti sänkyyni. Olin innoissani kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaa.

Enkä pettynyt! Patja oli todella miellyttävä nukkua. Se tuntui kuin räätälöidyltä minulle: se mukautui kehoni painon ja lämmön mukaan, mutta ei painunut liikaa. Se antoi sopivasti tukea selälleni ja niskalleni, mutta ei ollut liian kova. Sijauspatja teki siitä vielä pehmeämmän ja lämpimämmän. Heräsin aamulla virkeänä ja ilman kipuja.

Olen nyt nukkunut Asko Bonnell Dream -patjalla jo muutaman viikon, ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Se on parantanut unenlaatuani huomattavasti, ja tunnen itseni levänneemmäksi ja energisemmäksi päivisin. Suosittelen tätä patjaa kaikille, jotka arvostavat hyvää unta ja haluavat nauttia siitä joka yö.