Kuinka järjestää pieni makuuhuone tyylikkäästi ja käytännöllisesti?

<br /> City-lipasto avohylly korkea valkoinen/tammi – Sotka<br />

Oletko koskaan haaveillut siitä, että voisit sisustaa pienen makuuhuoneesi niin, että se näyttäisi tilavalta, viihtyisältä ja persoonalliselta? Minä olen, ja olen löytänyt ratkaisun, joka on muuttanut makuuhuoneeni ilmeen täysin. Se on

City-lipasto avohylly korkea valkoinen/tammi

Sotkan verkkokaupasta.

Tämä lipasto on paitsi kaunis ja moderni, myös erittäin monikäyttöinen. Se sopii niin vaatteiden, kirjojen, korujen kuin muidenkin tavaroiden säilyttämiseen. Lipaston neljä laatikkoa ovat tilavia ja liukuvat pehmeästi. Avohylly taas on loistava paikka esitellä lempiesineitäsi tai vaikka kasveja. Lipaston väriyhdistelmä on raikas ja skandinaavinen: valkoinen runko ja tammen sävyiset laatikot ja jalat. Lipasto on myös kevyt ja helppo siirtää tarvittaessa.

Minä olen sijoittanut lipaston makuuhuoneeni seinustalle, jossa se toimii sekä säilytyskalusteena että yöpöytänä. Olen asettanut avohyllylle herätyskellon, lampun, kukan ja muutaman kirjan. Laatikoissa pidän vaatteita, alusvaatteita, sukkia ja pyyhkeitä. Lipasto on tuonut makuuhuoneeseeni paljon lisää säilytystilaa ja järjestystä, mikä tekee siitä rauhallisemman ja viihtyisämmän. Olen saanut paljon kehuja lipastosta ystäviltäni, jotka ovat käyneet kylässä.

City-lipasto avohylly korkea valkoinen/tammi on siis ollut minulle loistava hankinta, joka on parantanut makuuhuoneeni sisustusta ja toimivuutta huomattavasti. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä ratkaisua pienen makuuhuoneen järjestämiseen.