Kuinka kuvakehys Bilzen muutti olohuoneeni ilmeen

Olen aina rakastanut valokuvia ja niiden tuomaa tunnelmaa kotiini. Valokuvat ovat kuin ikkunoita menneisiin hetkiin, joita haluan muistella ja jakaa vieraideni kanssa. Siksi olenkin hankkinut useita kuvakehyksiä, joissa voin esitellä rakkaimpia kuviani.

Viime aikoina olen kuitenkin kaivannut jotain uutta ja raikasta olohuoneeni seinälle. Halusin löytää kuvakehyksen, joka olisi sekä tyylikäs että laadukas, mutta myös edullinen. Sellaisen, joka sopisi sekä moderniin että klassiseen sisustukseen, ja joka antaisi valokuville ansaitsemansa arvon.

Löysin etsimäni kuvakehyksen Luxcasa.fi-verkkokaupasta. Kyseessä on kuvakehys Bilzen, joka on saatavilla useissa eri ko’oissa ja väreissä. Minä valitsin 60×80 cm kokoisen kehyksen mustana, sillä se sopi parhaiten olohuoneeni värimaailmaan ja tilaan.

Kuvakehys Bilzen 60x80 cm musta

Kuvakehys Bilzen on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Kehyksen lasi on kirkas ja naarmuuntumaton, joten se suojaa valokuvaa hyvin. Kehyksen takana on metalliset ripustuskoukut, jotka mahdollistavat kehyksen ripustamisen sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kun sain tilaamani kuvakehyksen kotiini, olin todella tyytyväinen. Kehys oli pakattu huolellisesti ja se oli ehjä ja kaunis. Valitsin kehykseen yhden lempikuvistani, jossa olen ystävieni kanssa lomamatkalla. Ripustin kehyksen olohuoneeni seinälle sohvan yläpuolelle, ja se näytti heti upealta.

Kuvakehys Bilzen 60x80 cm musta seinällä

Kuvakehys Bilzen toi olohuoneeseeni uutta ilmettä ja eloa. Se sopii täydellisesti sisustukseeni ja korostaa valokuvan kauneutta. Olen saanut paljon kehuja kehyksestäni vierailtani, jotka ovat ihastelleet sen tyyliä ja laatua. Olen niin iloinen, että löysin tämän kuvakehyksen Luxcasa.fi:stä.

Jos sinäkin haluat piristää kotiasi uudella kuvakehyksellä, suosittelen lämpimästi katsomaan

kuvakehys Bilzenin

Luxcasa.fi:stä. Sieltä löydät varmasti sopivan koon ja värin omaan makuusi ja budjettiisi. Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin!

Kuvat: Luxcasa.fi