Kuinka löysin täydellisen futonsohvan

Olen aina haaveillut futonsohvasta, joka sopisi sekä olohuoneeseeni että vierashuoneekseni. Sellainen, joka olisi mukava istua ja nukkua, mutta myös helppo muuntaa tarpeen mukaan. Sellainen, joka olisi tyylikäs ja laadukas, mutta myös edullinen ja ekologinen. Sellainen, joka olisi Karup Designin Pace futonsohva.

Karup Design on tanskalainen yritys, joka valmistaa upeita futonkalusteita skandinaavisella twistillä. Heidän tuotteensa ovat yksinkertaisia, mutta monikäyttöisiä, ja ne on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Pace futonsohva on yksi heidän suosituimmista malleistaan, ja ymmärrän hyvin miksi.

Pace futonsohva on kolmen istuttava sohva, joka muuttuu hetkessä kahden hengen sängyksi. Sen runko on valmistettu massiivipuusta, ja sen istuin- ja selkätyynyt ovat täytetty puuvillalla ja vaahtomuovilla. Tyynyissä on vetoketjut, joten ne voi irrottaa ja pestä tarvittaessa. Sohvan kangas on pehmeää ja kestävää polyesteriä, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Minä valitsin harmaan värin, joka sopii hyvin ruskean rungon kanssa.

Pace futonsohva on todella mukava sekä istua että nukkua. Istuessa selkänoja tukee hyvin selkää, ja tyynyt ovat sopivan napakat. Nukkuessa sohva levittyy tasaiseksi alustaksi, joka ei paina eikä kuumota. Sohva on myös helppo muuntaa sängyksi ja takaisin sohvaksi. Riittää, että nostaa selkänojan ylös tai alas, ja tyynyt asettuvat paikoilleen magneettien avulla.

Pace futonsohva on myös tyylikäs lisä sisustukseeni. Se on minimalistinen, mutta ei tylsä. Se on moderni, mutta ei kylmä. Se on skandinaavinen, mutta ei liian valkoinen. Se on juuri sellainen sohva, jota olen etsinyt.

Pace futonsohva oli myös edullinen ostos. Se maksoi vain 499 euroa, mikä on todella kohtuullinen hinta näin laadukkaasta ja monipuolisesta kalusteesta. Lisäksi se oli ekologinen valinta, sillä Karup Design käyttää vain luonnonmateriaaleja ja kierrätettyjä kankaita tuotteissaan.

Olen todella tyytyväinen Pace futonsohvaani, ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät täydellistä futonsohvaa. Se on mukava, helppo, tyylikäs, edullinen ja ekologinen – mitä muuta voisi toivoa?