Samettinen rahi tuo luksusta olohuoneeseen

Olen aina tykännyt sametista, se on niin pehmeää ja ylellistä. Siksi olin iloinen, kun löysin JYSKin verkkokaupasta täydellisen rahin olohuoneeseeni. Se on Auning-rahin harmaa samettiversio, joka sopii hyvin sisustukseeni.

Rahi on 38 x 38 cm kokoinen, eli juuri sopiva jalkojen lepuuttamiseen tai ylimääräiseksi istuimeksi. Se on myös kevyt ja helppo siirtää tarvittaessa. Rahin pohjassa on kuminauhat, jotka pitävät sen tukevasti paikallaan.

Samettipinta on todella miellyttävä koskettaa, ja se heijastaa valoa kauniisti. Harmaa väri on neutraali, mutta ei tylsä. Se antaa rahille elegantin ilmeen, joka sopii monenlaiseen olohuoneeseen.

Olen käyttänyt rahia nyt muutaman viikon ajan, ja olen todella tyytyväinen siihen. Se on mukava ja käytännöllinen lisä olohuoneeseeni, ja se tuo ripauksen luksusta arkeeni. Suosittelen lämpimästi tätä rahia kaikille, jotka haluavat piristää olohuoneensa ilmettä.