Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin: tyylikäs ja monipuolinen valinta

Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin on klassinen ja moderni valaisin, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Valaisimen erikoisuus on sen kaksi säädettävää varjostinta, jotka mahdollistavat valon suuntaamisen eri tavoin. Voit luoda valaisimella erilaisia tunnelmia ja valaistustehoja tilan mukaan.

Valaisin on suunniteltu vuonna 1972 tanskalaisen arkkitehdin ja muotoilijan Louis Weisdorfin toimesta. Hän oli tunnettu monista innovatiivisista ja leikkisistä valaisimistaan, jotka olivat usein koottu yksinkertaisista geometrisista muodoista. Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin on yksi hänen tunnetuimmista luomuksistaan, ja se on saanut inspiraationsa 1960-luvun futuristisesta muotoilusta.

Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja makuihin. Voit valita esimerkiksi messingin, kromin tai mustan metallirungon, ja varjostimen värivaihtoehtoja ovat muun muassa valkoinen, musta, sininen ja vihreä. Valaisimen halkaisija on 36 cm ja korkeus 42 cm. Valonlähteenä toimii E27-kantaan sopiva lamppu, joka ei sisälly toimitukseen.

Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin on loistava valinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokailutilaan tai työhuoneeseen. Se luo tilaan tyylikkyyttä ja persoonallisuutta, ja sen avulla voit leikitellä valon kanssa. Voit ripustaa valaisimen yksittäin tai ryhmässä, ja yhdistellä eri värejä ja materiaaleja keskenään. Valaisimen säädettävät varjostimet antavat sinulle mahdollisuuden luoda haluamasi tunnelman: voit kääntää varjostimet ylös- tai alaspäin, tai jopa vastakkain, jolloin saat aikaan skulpturaalisen vaikutelman.

Jos olet kiinnostunut tästä upeasta valaisimesta, voit tilata sen helposti Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin -linkistä. Vepsäläinen on suomalainen huonekaluliike, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita kotiisi. Vepsäläinen toimittaa tilauksesi nopeasti ja luotettavasti, ja voit hyödyntää myös heidän asiantuntevaa asiakaspalveluaan.

Tilaa nyt Gubi Multi-Lite -riippuvalaisin ja nauti sen tuomasta kauneudesta ja valosta!

Kuvat: Gubi