Seinätaulu Centurion 3 kpl sarja 105x50cm – tyylikäs ja moderni sisustuselementti

Oletko etsimässä uutta ilmettä olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai työhuoneeseesi? Haluatko tuoda seinillesi jotain persoonallista ja näyttävää? Jos vastasit kyllä, niin seinätaulu Centurion 3 kpl sarja 105x50cm on juuri sinulle sopiva valinta.

Seinätaulu Centurion on kolmesta osasta koostuva taulusarja, joka esittää antiikin Rooman sotilaita. Taulut on maalattu käsin öljyväreillä, ja niissä on upea värien ja yksityiskohtien kontrasti. Taulut sopivat erinomaisesti moderniin ja minimalistiseen sisustukseen, sillä ne luovat mielenkiintoisen katseenvangitsijan seinälle.

Taulujen koko on yhteensä 105×50 cm, eli ne vievät melko vähän tilaa seinältä. Voit ripustaa ne joko vierekkäin tai erilleen toisistaan, riippuen siitä, millaisen tunnelman haluat luoda. Taulut ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää, ja niiden mukana tulee ripustusnauhat.

Seinätaulu Centurion 3 kpl sarja 105x50cm on saatavilla Luxcasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita upeita seinätauluja ja sisustustuotteita. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia tuotteita kotiisi. Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin!

Tee seinistäsi taideteoksia seinätaulu Centurionin avulla, ja nauti uudesta ja raikkaasta ilmeestäsi!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi