Asko Bonnell Juliet jenkkisänky 160 x 200 cm, kitti (sisältää sijauspatjan ja jalkasarjan) – arvostelu

`

Onko unelmasi nukkua pilven päällä? Jos vastasit kyllä, saatat olla kiinnostunut Asko Bonnell Juliet jenkkisängystä, joka on valmistettu lämpömuotoutuvasta älyvaahdosta®. Tässä blogikirjoituksessa kerron omia kokemuksiani tästä sängystä, joka lupaa tarjota nukkujalle yksilöllistä mukavuutta ja tukea.

Mikä on Asko Bonnell Juliet jenkkisänky?

Asko Bonnell Juliet jenkkisänky on yksi Asko Bonnell -patjasarjan tuotteista, jotka on suunniteltu erityisesti suomalaisille nukkujille. Asko Bonnell -patjat ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja sen vaihtelevista vuodenajoista. Patjoissa on käytetty yksilöllisesti muotoutuvaa Asko Bonnell -älyvaahtoa®, jonka materiaali muotoutuu nukkujan painon ja lämmön mukaan. Nukkujan kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti, estäen puutumisen tunnetta.

Asko Bonnell Juliet jenkkisänky koostuu kahdesta kepeästä alarungosta sekä välipatjasta, jossa sisällä kaksi älyvaahtopatjaa®. Parivuoteeseen kumpikin nukkuja saa valittua itselleen sopivamman vaihtoehdon kahdesta vaihtoehdosta: medium patja sopii pehmeyttä arvostavalle nukkujalle ja hard patja napakasta sängystä pitävälle. Sänkyyn kuuluu myös sijauspatja ja jalkasarja.

Miten Asko Bonnell Juliet jenkkisänky toimii käytännössä?

Olen nukkunut Asko Bonnell Juliet jenkkisängyssä nyt noin kuukauden ajan, ja voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Sänky on todella mukava ja pehmeä, mutta samalla tukee selkääni hyvin. Olen valinnut medium patjan, koska pidän siitä, että sänky mukautuu kehoni muotoihin. Patja ei ole liian lämmin eikä liian kylmä, vaan sopivan viileä ympäri vuoden.

Sänky on myös helppo pitää puhtaana, sillä sekä välipatjan että sijauspatjan päälliset ovat irrotettavia ja pestäviä. Sijauspatjan päällinen on lisäksi miellyttävän tuntuista joustokangasta, joka lisää nukkumismukavuutta. Sängyn ulkonäkö on myös tyylikäs ja ajaton, sillä se on verhoiltu laadukkaalla kittinvärisellä kankaalla. Sängyn jalat ovat kartionmalliset ja tammen väriset, mikä sopii hyvin skandinaaviseen sisustustyyliin.

Mitä hyötyjä Asko Bonnell Juliet jenkkisängystä on?

Asko Bonnell Juliet jenkkisängyn suurin hyöty on sen yksilöllinen mukavuus ja ergonomia. Sänky antaa nukkujalle juuri oikeanlaista tukea ja pehmeyttä, mikä edistää hyvää unenlaatua ja palautumista. Sänky on myös kestävä ja laadukas, sillä se on valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista. Sänkyyn saa myös 10 vuoden runko- ja joustintakuun, mikä kertoo sen luotettavuudesta.

Asko Bonnell Juliet jenkkisängyn toinen hyöty on sen edullinen hinta. Tällä hetkellä sänky on tarjouksessa Asko.fi-verkkokaupassa, ja sen saa puoleen hintaan eli 1988 euroa (normaali hinta 3997 euroa). Tämä on todella hyvä diili, sillä sänky on laadultaan vertailukelpoinen huomattavasti kalliimpiin sänkyihin. Sänkyyn voi myös valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun, jos haluaa maksaa sen osissa.

Kenelle Asko Bonnell Juliet jenkkisänky sopii?

Asko Bonnell Juliet jenkkisänky sopii kenelle tahansa, joka arvostaa hyvää unta ja mukavaa sänkyä. Sänky sopii erityisesti pariskunnille, jotka haluavat valita itselleen sopivan patjan kovuuden. Sänky sopii myös niille, jotka haluavat nukkua pilven päällä, sillä sänky on todella pehmeä ja lämpömuotoutuva. Sänky sopii myös niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää sänkyä edulliseen hintaan.

Mistä Asko Bonnell Juliet jenkkisängyn voi ostaa?

Asko Bonnell Juliet jenkkisängyn voi ostaa Asko.fi-verkkokaupasta tai lähimmältä Asko-myymälältä. Verkkokaupasta tilatessa toimitusaika on 14-21 arkipäivää, ja toimitus on ilmainen. Myymälöissä voi myös käydä testaamassa sänkyä ennen ostamista. Jos olet kiinnostunut tästä sängystä, kannattaa toimia nopeasti, sillä tarjous on voimassa toistaiseksi, mikäli tuotteita riittää.

Toivottavasti tämä blogikirjoitus oli sinulle hyödyllinen ja kiinnostava. Jos haluat lukea lisää Asko Bonnell -patjasarjasta ja sen muista tuotteista, voit klikata tästä: Asko Bonnell Juliet jenkkisänky 160 x 200 cm, kitti (sisältää sijauspatjan ja jalkasarjan). Kiitos lukemisesta ja hyviä unia!

Kuvien lähde: Asko.fi

”`