Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen: tyylikäs ja kestävä säilytysratkaisu

Oletko etsimässä uutta lipastoa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen? Haluatko löytää sellaisen, joka on sekä kaunis että käytännöllinen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen -tuotteeseen, joka on saatavilla Masku.com-verkkokaupasta ja Maskun myymälöistä.

Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen on tunnelmallinen ja kodikas säilytyskaluste, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Se on tehty akaasiapuusta, joka on tiheäsyistä ja kovaa puuta. Akaasia on trooppisten alueiden ikivanha käyttöpuu, joka kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Jokainen Indiq-lipasto on yksilö, joiden ominaisuuksiin kuuluu pinnan epäsäännöllisyydet ja mahdolliset pienet halkeamat puussa. Nämä antavat lipastolle luonnetta ja elävyyttä.

Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen on valkoinen lipasto harmaalla kansilevyllä. Siinä on viisi laatikkoa, joissa on tilaa vaatteille, asusteille, papereille tai muille tavaroille. Laatikot liukuvat metallikiskoilla ja niissä on metalliset vetimet. Lipaston mitat ovat: korkeus 84 cm, leveys 85 cm ja syvyys 45 cm. Lipasto toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta.

Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen maksaa Masku.com-verkkokaupassa 369 euroa (normaali hinta 446 euroa). Voit tilata sen kätevästi netistä ja valita haluamasi toimitustavan: nouto myymälästä, kotiinkuljetus tai kotiinkuljetus ja asennus. Voit myös maksaa tuotteen toimituksen jälkeen itsellesi sopivaan tahtiin Masku Laskulla tai Masku Tilillä. Jos haluat nähdä lipaston livenä ennen ostamista, voit käydä lähimmässä Maskun myymälässä ja rakentaa mieleisesi kokonaisuuden.

Indiq lipasto 607A ruskea/valkoinen on loistava valinta, jos arvostat laadukasta ja kaunista säilytyskalustetta. Se tuo kotiisi lämpöä ja tyyliä sekä auttaa pitämään tavarasi järjestyksessä. Tilaa omasi nyt Masku.com-verkkokaupasta tai tule tutustumaan tuotteeseen lähimpään Maskun myymälään!

Kuvien lähde: Masku.com