Miksi valita Sotkan kuljetuspalvelu?

Kun ostat huonekaluja tai muita suuria tuotteita Sotkasta, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten saat ne kotiisi. Voit tilata Sotkan kuljetuspalvelun, joka toimittaa ostoksesi haluamaasi osoitteeseen nopeasti ja edullisesti. Tässä artikkelissa kerromme, mitä hyötyä Sotkan kuljetuspalvelusta on ja mitä vaihtoehtoja sinulla on.

Mitä Sotkan kuljetuspalvelu sisältää?

Sotkan kuljetuspalvelu sisältää seuraavat palvelut:

  • Kotiinkuljetus: Tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Voit valita joko peruskuljetuksen, jolloin tuotteet jätetään ulko-ovelle tai rappukäytävään, tai täyspalvelukuljetuksen, jolloin tuotteet kannetaan sisälle asuntoon ja asennetaan paikoilleen.
  • Noutopiste: Voit noutaa tuotteet itse valitsemastasi noutopisteestä. Noutopisteitä on yli 200 ympäri Suomea. Noutopisteissä on myös mahdollista lainata peräkärryä tai pakettiautoa edulliseen hintaan.
  • Vanhan kalusteen poisvienti: Voit tilata vanhan kalusteen poisvientipalvelun, jolloin Sotka vie vanhan kalusteesi kierrätykseen tai hävitykseen. Tämä palvelu on saatavilla vain täyspalvelukuljetuksen yhteydessä.

Mitä hyötyä Sotkan kuljetuspalvelusta on?

Sotkan kuljetuspalvelulla on monia etuja, kuten:

  • Nopeus: Tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti, usein jo seuraavana arkipäivänä. Voit myös valita toimitusajan, joka sopii sinulle parhaiten.
  • Edullisuus: Sotkan kuljetuspalvelu on edullinen verrattuna moneen muuhun vaihtoehtoon. Esimerkiksi peruskuljetus maksaa vain 29 euroa ja täyspalvelukuljetus 59 euroa. Jos ostat yli 1000 euron arvosta tuotteita, saat peruskuljetuksen ilmaiseksi.
  • Vastuullisuus: Sotka huolehtii siitä, että tuotteet pakataan ja kuljetetaan turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Lisäksi Sotka kierrättää tai hävittää vanhat kalusteet asianmukaisesti.

Mitä tuotteita voit tilata Sotkan kuljetuspalvelulla?

Sotkan kuljetuspalvelulla voit tilata lähes kaikkia Sotkan tuotteita, kuten sohvia, sänkyjä, pöytiä, tuoleja, mattoja ja valaisimia. Voit tutustua Sotkan laajaan valikoimaan verkkosivuilla tai myymälöissä. Tässä esittelemme yhden esimerkin tuotteesta, jonka voit tilata Sotkan kuljetuspalvelulla.

**Sofia-sohva**

Sofia-sohva

Sofia-sohva on tyylikäs ja mukava sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvassa on irrotettavat ja pestävät päälliset, joten se on helppo pitää puhtaana. Sohvassa on myös säilytystila tyynyille tai peitoille. Sohvan mitat ovat 210 x 90 x 85 cm ja istuinkorkeus on 45 cm. Sohvan väri on harmaa, mutta saatavilla on myös muita värejä. Sohvan hinta on 499 euroa.

Voit tilata Sofia-sohvan Sotkan kuljetuspalvelulla joko peruskuljetuksella tai täyspalvelukuljetuksella. Jos haluat, voit myös noutaa sohvan itse valitsemastasi noutopisteestä. Jos sinulla on vanha sohva, jonka haluat vaihtaa uuteen, voit tilata vanhan sohvan poisvientipalvelun täyspalvelukuljetuksen yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut Sofia-sohvasta tai muista Sotkan tuotteista, voit tilata ne helposti verkkosivuilta tai käydä lähimmässä Sotkan myymälässä. Sotkan asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivat tuotteet ja kuljetusvaihtoehdot.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, mitä hyötyä Sotkan kuljetuspalvelusta on ja miten voit tilata sen. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota yhteyttä Sotkan asiakaspalveluun tai jätä kommentti alle.

Kiitos, että luit artikkelin ja hyvää päivänjatkoa!

Kuvien lähde: Sotka.fi