Taitettava vierassänky Morpheus – Luxcasa.fi

Taitettava vierassänky Morpheus – Luxcasa.fi

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa tarvitset ylimääräistä nukkumapaikkaa vieraillesi, mutta et halua uhrata liikaa tilaa tai rahaa siihen? Jos vastasit kyllä, niin taitettava vierassänky Morpheus on sinulle täydellinen ratkaisu!

Taitettava vierassänky Morpheus on kätevä ja kompakti sänky, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Voit taittaa sen kokoon silloin, kun sitä ei tarvita, ja avata sen helposti, kun tarvitset lisävuodetta. Sänky on varustettu pyörillä, joten voit siirtää sitä helposti paikasta toiseen. Sänky on myös tukeva ja mukava, sillä siinä on 15 cm paksu vaahtomuovipatja ja teräsrunko.

Taitettava vierassänky Morpheus on loistava valinta niille, jotka arvostavat tilaa, laatua ja mukavuutta. Se on myös edullinen vaihtoehto, sillä voit nyt tilata sen Luxcasa.fi-verkkokaupasta vain 199 € hintaan. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen koko Suomeen!

Älä siis epäröi, vaan tilaa taitettava vierassänky Morpheus jo tänään ja tee vieraillesi palvelus! Voit tilata sen tästä linkistä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Taitettava vierassänky Morpheus

Kuvien lähde: Luxcasa.fi