ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan: pehmeä ja kestävä valinta

Hei kaikki, tänään haluan kertoa teille yhdestä suosikkituotteestani IKEAsta: ULLVIDE muotoonommeltu lakana sijauspatjaan. Tämä lakana on valmistettu puuvillasta ja lyosellista, jotka ovat luonnonmateriaaleja, jotka hengittävät ja imevät kosteutta. Näin saat mukavat ja levolliset yöunet.

Lakana on saatavilla harmaana/vihreänä värinä, joka sopii hyvin monenlaisiin makuuhuoneisiin. Lakana on myös helppohoitoinen, sillä sen voi pestä koneessa 60 asteessa. Lakanaa ei tarvitse silittää, sillä kuminauhan ansiosta se asettuu kauniisti patjan päälle. Kuminauhareunan ansiosta lakana sopii enintään 8 cm korkeisiin patjoihin ja sijauspatjoihin.

Lakana on myös kestävä, sillä se on valmistettu tiiviistä perkaalikudoksesta ja ohuesta puuvilla-lyosellilangasta. Nämä tekevät kankaan pinnasta sileän ja vastustamattoman pehmeän. Lyoselli on puusta valmistettu kuitu, joka ei tarvitse kasvaakseen suuria määriä vettä, torjunta-aineita tai lannoitteita. Kun lyosellia sekoitetaan puuvillaan, syntyy jotain todella mukavaa.

Haluan näyttää teille, miltä lakana näyttää sängyssäni. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi kuvan.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, harmaa/vihreä, 90×200 cm

Lakana maksaa vain 14,99 euroa, mikä on mielestäni erittäin edullinen hinta laadukkaasta tuotteesta. Voit tilata lakanan IKEAn verkkokaupasta tai käydä hakemassa sen lähimmältä IKEA-tavaratalolta. Jos haluat tutustua muihin ULLVIDE-sarjan tuotteisiin, kuten tyynyliinoihin ja pussilakanoihin, voit tehdä sen täällä: https://www.ikea.com/fi/fi/cat/ullvide-sarja-37567/

Toivottavasti pidit tästä blogipostauksesta ja innostuit kokeilemaan ULLVIDE-lakanaa. Se on todella pehmeä ja kestävä valinta makuuhuoneeseesi. Kiitos lukemisesta ja nähdään taas pian!

Kuvien lähde: IKEA

.