Vitra Tabouret N° 307 -jakkara: tyylikäs ja monikäyttöinen huonekalu

Oletko etsimässä uutta jakkaraa kotiisi tai toimistoosi? Jos haluat lisätä tilaasi ripauksen eleganssia ja modernia muotoilua, Vitra Tabouret N° 307 -jakkara on loistava valinta. Tämä jakkara on suunnitellut ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Jean Prouvé vuonna 1951, ja se on yksi hänen tunnetuimmista luomuksistaan. Vitra Tabouret N° 307 -jakkara on valmistettu massiivitammesta, ja sen jalkojen muoto on inspiroitunut puun oksista. Jakkaran istuinosa on pyöreä ja mukava, ja sen halkaisija on 35 cm. Jakkaran korkeus on 44 cm, ja sen paino on 4,5 kg.

Vitra Tabouret N° 307 -jakkara sopii monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi lisäistuimena olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä, tai apupöytänä sohvan tai sängyn vieressä. Voit myös yhdistää useita jakkaroita keskenään luodaksesi näyttävän kokonaisuuden. Jakkaran minimalistinen ja ajaton design sopii hyvin eri tyylisiin sisustuksiin, ja sen luonnollinen tammen väri luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Jakkara on myös helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan, sillä se on kevyt ja kapea.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Vitra Tabouret N° 307 -jakkaran, voit tilata sen kätevästi Vitra Tabouret N° 307 -jakkara -sivulta. Sieltä löydät myös lisätietoja jakkaran ominaisuuksista, mitoista ja toimitusehdoista. Jakkaran hinta on 449 €, ja se toimitetaan sinulle nopeasti ja turvallisesti. Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt oma Vitra Tabouret N° 307 -jakkara ja nauti sen kauneudesta ja käytännöllisyydestä!

Kuvien lähde: Vepsäläinen