Huonekalujen kulmakiinnike Cor3 – 4 kpl valkoinen

Oletko kyllästynyt huonekalujen liikkumiseen ja kolisemiseen? Haluatko varmistaa, että sohvasi, sänkysi tai pöytäsi pysyy tukevasti paikoillaan? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua huonekalujen kulmakiinnikkeisiin Cor3. Nämä kätevät ja edulliset kiinnikkeet auttavat sinua kiinnittämään huonekalujen osat toisiinsa tukevasti ja siististi.

Huonekalujen kulmakiinnike Cor3 on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta muovista, joka sopii useimpiin huonekalumateriaaleihin. Kiinnikkeet ovat valkoisia, joten ne eivät erotu liikaa huonekalujen väristä. Kiinnikkeet ovat myös helppo asentaa, sillä ne kiinnittyvät ruuveilla tai nauloilla huonekalujen sisäpuolelle. Voit siis unohtaa rumat ja epämukavat metalliset kulmaraudat, jotka saattavat naarmuttaa lattiaa tai vahingoittaa vaatteita.

Huonekalujen kulmakiinnike Cor3 sopii erityisesti sellaisiin huonekaluihin, jotka koostuvat useista osista, kuten moduulisohvista, sängyistä tai pöydistä. Kiinnikkeet pitävät huonekalut yhtenäisenä kokonaisuutena, joka ei hajoa tai liiku helposti. Kiinnikkeet myös lisäävät huonekalujen kestävyyttä ja käyttöikää, sillä ne estävät osien irtoamista tai vääntymistä.

Jos haluat tilata huonekalujen kulmakiinnikkeet Cor3, voit tehdä sen helposti ja nopeasti Luxcasa.fi-verkkokaupasta. Yksi pakkaus sisältää neljä kiinnikettä, jotka riittävät yhteen huonekaluun. Pakkauksen hinta on vain 2,90 euroa, joten voit hankkia useamman pakkauksen kerralla ja varustaa kaikki huonekalusi kulmakiinnikkeillä. Toimitus on ilmainen yli 50 euron tilauksille, ja saat tuotteet kotiisi 2-5 arkipäivän kuluessa.

Älä siis enää anna huonekalujesi liikkua ja kolista. Tilaa nyt huonekalujen kulmakiinnike Cor3 – 4 kpl valkoinen Luxcasa.fi-verkkokaupasta ja nauti tukevista ja siisteistä huonekaluista!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi