Miksi valita Madison-keskiosa?

Kesä on täällä ja haluat nauttia auringosta ja lämmöstä omalla terassillasi tai parvekkeellasi. Mutta mitä jos sinulla ei ole vielä sopivaa kalustetta rentoutumiseen ja seurusteluun? Ei hätää, sillä Masku tarjoaa sinulle loistavan ratkaisun: Madison-keskiosa, joka on osa modulaarista Madison-sohvaryhmää.

Madison-keskiosa on tyylikäs ja mukava istuin, joka sopii yhteen muiden Madison-sarjan osien kanssa. Voit yhdistellä keskiosia, kulmaosia, päätyosia ja rahia haluamallasi tavalla ja luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivan sohvaryhmän. Madison-sohvaryhmä on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä polyrottinkimateriaalista, joka on helppo pitää puhtaana. Lisäksi sohvaryhmään kuuluu pehmeät ja vettähylkivät tyynyt, jotka tekevät istumisesta entistä miellyttävämpää.

Madison-keskiosa on siis täydellinen valinta, kun haluat luoda oman keitaasi kesän viettoon. Voit nauttia aamukahvista, lukea kirjaa, ottaa päiväunet tai viettää iltaa ystävien kanssa Madison-sohvalla. Ja kun et käytä sohvaa, voit suojata sen kätevästi Maskun myymällä suojapeitteellä, joka pitää sohvan siistinä ja suojattuna sateelta ja lialta.

Madison-keskiosa

Madison-keskiosa on mitoiltaan 70 x 85 x 65 cm ja painaa 9 kg. Sen runko on alumiinia ja verhoilu polyrottinkia. Tyynyjen päälliset ovat 100 % polyesteriä ja täytteet vaahtomuovia. Tyynyjen väri on harmaa. Madison-keskiosan hinta on Maskussa vain 149 €.

Madison-keskiosan voit tilata helposti Maskun verkkokaupasta tai käydä katsomassa sitä lähimmässä Maskun myymälässäsi. Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Jos tilaat verkkokaupasta, voit valita toimitustavaksi joko noudon myymälästä tai kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetus maksaa 59 € ja sisältää tuotteiden purkamisen, kantamisen ja asennuksen haluamaasi paikkaan sekä pakkausmateriaalien poisviemisen.

Älä siis enää odota, vaan tilaa itsellesi Madison-keskiosa ja aloita kesän nauttiminen! Masku takaa sinulle laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat ja hyvän palvelun. Tutustu myös muihin Maskun upeisiin kesäkalusteisiin verkkosivuillamme tai myymälöissämme.

Kuvien lähde: Masku