Samba-matto 133 x 190 cm valkoinen: pehmeä ja tyylikäs valinta

Oletko etsimässä uutta mattoa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen? Haluatko maton, joka on pehmeä, helppohoitoinen ja sopii monenlaiseen sisustukseen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Sotkan Samba-matto 133 x 190 cm valkoinen -tuotteeseen. Tässä blogipostissa kerromme, miksi tämä matto on loistava valinta kotiisi.

Mikä tekee Samba-matosta erityisen?

Samba-matto on valmistettu 100 % polypropeenista, joka on kestävä ja likaa hylkivä materiaali. Maton pohjassa on juuttia, joka lisää maton vakautta ja pitää sen paikoillaan. Maton korkeus on vain 0,5 cm, joten se ei ole liian paksu eikä häiritse oviaukkoja tai huonekaluja. Maton väri on raikas ja puhdas valkoinen, joka luo tilaan valoisuutta ja avaruutta.

Samba-matto on yksivärinen, joten se sopii hyvin yhteen erilaisten värien ja kuosien kanssa. Voit yhdistää maton esimerkiksi värikkäisiin tyynyihin, verhoihin tai tauluihin, tai pitää sisustuksen hillittynä ja harmonisena. Samba-matto on myös ajaton ja klassinen valinta, joka ei mene pois muodista.

Mihin tilaan Samba-matto sopii?

Samba-matto on monikäyttöinen matto, joka sopii kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Voit laittaa maton esimerkiksi:

  • Makuuhuoneeseen: Samba-matto tuo makuuhuoneeseen lämpöä ja mukavuutta. Matto tuntuu ihanalta jalkojen alla, kun nouset sängystä aamulla. Matto myös akustoi tilaa ja vaimentaa ääniä, mikä lisää makuuhuoneen rauhallisuutta.
  • Olohuoneeseen: Samba-matto kokoaa olohuoneen sohvaryhmän tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Matto luo olohuoneeseen kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Matto on myös helppo pitää puhtaana, sillä se ei kerää pölyä eikä karvaa.
  • Lastenhuoneeseen: Samba-matto on pehmeä ja turvallinen alusta lapsille leikkiä ja oleskella. Matto on myös allergiaystävällinen, sillä se ei sisällä eläinkuituja eikä kemikaaleja. Matto on myös helppo pestä tarvittaessa.

Samba-matossa on paljon kokoja, joita on helppo yhdistää toisiinsa. Voit valita maton koon huoneen koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Isolla matolla saat luotua yhtenäisen ilmeen suureen tilaan, kun taas pienemmällä matolla voit rajata alueita tai korostaa jotain huonekalua. Pyöreällä matolla voit tuoda vaihtelua neliönmuotoisiin tiloihin.

Miten Samba-mattoa hoidetaan?

Samba-matto on helppohoitoinen matto, joka ei vaadi paljon huoltoa. Maton hoitoon riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Emme suosittele robotti-imurin käyttöä, sillä se voi vahingoittaa maton nukkaa. Jos matto likaantuu, voit pestä sen tasovesipesulla max. 30 asteessa ja kuivata sen tasossa. Älä kuitenkaan hankaa tai linkoa mattoa, sillä se voi rikkoa maton rakennetta.

Mistä Samba-mattoa voi ostaa?

Voit ostaa Samba-maton helposti ja edullisesti Sotkan verkkokaupasta tai myymälästä. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita noudon myymälästä ilmaiseksi tai toimituksen kotiisi alkaen 7,90 €. Toimitusaika on 14-21 arkipäivää. Myymälästä voit tarkistaa maton saatavuuden valitsemalla haluamasi myymälän verkkosivuilla. Voit myös maksaa maton Sotka Erämaksulla alk. 12,00 €/kk.

Jos olet kiinnostunut Samba-matosta, älä odota liian kauan, sillä nyt matot ovat alennuksessa jopa 50 %. Normaalihinta Samba-matolle 133 x 190 cm on 199 €, mutta nyt voit saada sen vain 98,95 €. Tämä on loistava tilaisuus uudistaa kotisi ilmettä edullisesti ja laadukkaasti.

Tilaa siis Samba-matto 133 x 190 cm valkoinen jo tänään ja nauti uudesta matostasi pian!

Kuvien lähde: Sotka.fi