Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen – kevyt ja kaunis valinta keittiöön

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa ruoanlaiton, syömisen ja seurustelun parissa. Siksi keittiön sisustus ansaitsee yhtä paljon huomiota kuin muutkin kodin tilat. Yksi helppo ja edullinen tapa päivittää keittiön ilmettä on vaihtaa verhot. Verhot luovat tunnelmaa, suodattavat valoa ja suojaavat katseilta.

Jos etsit keittiöön verhoja, jotka ovat kevyitä, luonnollisia ja skandinaavisen tyylikkäitä, kannattaa tutustua JYSKin verhovalikoimaan. Sieltä löydät esimerkiksi Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen, joka on loistava valinta keittiön ikkunaan.

Miksi valita Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen?

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on valmistettu 100% polyesteristä, mutta näyttää ja tuntuu pellavalta. Pellava on yksi suosituimmista materiaaleista verhoissa, sillä se on luonnonmukainen, hengittävä ja kauniisti laskeutuva. Pellavaverhot sopivat erityisesti skandinaaviseen sisustukseen, jossa yhdistyvät vaaleat värit, puu ja luonnonläheisyys.

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on yksivärinen ja hillitty, mutta ei tylsä. Valkoinen väri heijastaa valoa ja luo raikkaan ja ilmavan tunnelman. Verhon pinta on eläväinen ja rouhea, mikä antaa sille luonnetta ja lämpöä. Verhon yläosassa on piilolenkit, joilla se ripustetaan verhotankoon. Piilolenkit ovat kätevät ja siistit, sillä ne eivät näy verhon etupuolella.

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on myös helppohoitoinen ja edullinen. Se voidaan pestä 40°C:ssa samanväristen kanssa ja silittää alhaisella lämmöllä. Verhoa voi lyhentää helposti silitysraudalla ja mukana tulevalla teipillä. Verhon koko on 1 x L140 x K300 cm ja se maksaa vain 12 euroa kappaleelta (normaali hinta 29,99 euroa).

Miten yhdistää Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen?

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on monikäyttöinen ja sopii monenlaiseen keittiöön. Se näyttää hyvältä sekä modernissa että perinteisessä sisustuksessa, sekä puhtaan valkoisessa että värikkäämmässä ympäristössä. Verhon voi ripustaa joko ikkunan sisä- tai ulkopuolelle, riippuen siitä, kuinka paljon haluaa peittää ikkunaa ja kuinka paljon haluaa antaa verhon roikkua lattialla.

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on helppo yhdistää muihin verhoihin, jos haluaa luoda kerroksellisen ja runsaan ilmeen. Esimerkiksi pimentävä tai dimout-verho sopii hyvin taustalle, jos haluaa säädellä valon määrää ja lämpötilaa keittiössä. JYSKiltä löydät myös muita kevyitä verhoja, jotka sopivat hyvin yhteen Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoisen kanssa. Voit valita esimerkiksi saman sarjan eri värisiä verhoja, kuten hiekanvärisen tai harmaan, tai vaihtoehtoisesti jotain kuviollista tai värikästä, kuten kukka- tai lehtikuvioisen verhon.

Verho UNNEN 1x140x300 pellavajäljitelmä valkoinen on siis loistava valinta keittiön ikkunaan, jos haluat luoda kevyen ja kauniin tunnelman. Verho on laadukas, helppohoitoinen ja edullinen, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Tutustu verhoon tarkemmin JYSKin verkkosivuilla tai vieraile lähimmässä JYSK-myymälässäsi ja osta omasi nyt!

Kuvat: JYSK.fi