Kantri Elise -ruokaryhmä: maalaisromanttinen valinta

Haaveiletko kodikkaasta ja viihtyisästä ruokailutilasta, jossa voit nauttia herkullisista aterioista ja seurustella perheen tai ystävien kanssa? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Maskun valikoimassa olevaan Kantri Elise -ruokaryhmään, joka sopii erinomaisesti maalaisromanttiseen sisustukseen.

Kantri Elise -ruokaryhmä koostuu neljästä tuolista ja pöydästä, jotka on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä. Pöydän kansi on petsattu tummanruskeaksi ja jalat sekä tuolit on maalattu valkoisiksi. Ruokaryhmän ulkonäkö on klassinen ja ajaton, ja se luo lämpimän tunnelman ruokailuhuoneeseen. Pöydän mitat ovat 180 x 90 x 76 cm, joten se tarjoaa reilusti tilaa ruokailijoille ja astioille.

Kantri Elise -ruokaryhmän edut

Miksi sitten valita juuri Kantri Elise -ruokaryhmä? Tässä muutamia hyviä syitä:

  • Ruokaryhmä on laadukas ja kestävä. Massiivipuu on vahva ja luonnollinen materiaali, joka kestää käyttöä ja aikaa. Mdf-levy on tiivis ja tasainen pinta, joka on helppo pitää puhtaana.
  • Ruokaryhmä on kaunis ja tyylikäs. Tummanruskea ja valkoinen väriyhdistelmä on harmoninen ja raikas, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Ruokaryhmän muotoilu on yksinkertainen ja elegantti, ja se henkii maalaismaista charmia.
  • Ruokaryhmä on mukava ja käytännöllinen. Tuolit ovat ergonomisesti muotoiltuja ja niissä on pehmustetut istuimet, jotka takaavat istumismukavuuden. Pöytä on tilava ja sen alla on runsaasti jalkatilaa, joten ruokailu on rentouttavaa.

Kantri Elise -ruokaryhmä on siis loistava valinta, jos haluat luoda kodikkaan ja viihtyisän ruokailutilan. Voit tilata ruokaryhmän helposti Maskun verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä Maskun myymälässä. Toimi nopeasti, sillä nyt saat ruokaryhmän edulliseen hintaan vain 699 euroa (norm. 999 euroa). Älä siis missaa tätä huippudiiliä!

Kuvien lähde: Masku.com