Montello-sohva Kentucy-kangas ruskea: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

`

Oletko etsimässä uutta sohvaa, joka sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen? Haluatko sohvan, joka on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä materiaalilla, joka muistuttaa nahkaa? Jos vastasit kyllä, Montello-sohva Kentucy-kangas ruskea on sinulle oikea vaihtoehto.

Montello-sohva on Sotkan tuote, joka on suunniteltu tyylitietoiselle ja rentoa istuinmukavuutta arvostavalle asiakkaalle. Sohvan ilme ja ulkonäkö ovat kuin nahkaverhoillulla sohvalla, mutta sotkamaisen edullisella hinnalla. Verhoilumateriaali Kentucy on nahkaa muistuttava tekstiilimateriaali, jonka kääntöpuolella on rouhittua nahkaa ja kulutuspinnalla polyesteriä. Materiaali on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulutusta.

Montello-sohvan mitat ovat leveys 215 cm, syvyys 92 cm, korkeus 77 cm ja istuinkorkeus 44 cm. Sohvassa on NoSag-jouset, jotka tukevat istumista ja lisäävät sohvan käyttöikää. Istuinpehmuste on polyuretaanivaahtomuovia ja selkäpehmuste on vaahtomuovirouhetta ja vanua. Sohvassa on mustat metallijalat, jotka antavat sille ilmavan ja kevyen ilmeen.

Montello-sohva sopii monenlaiseen olohuoneeseen, sillä sen väri on neutraali ja ajaton ruskea. Voit yhdistää sohvan erilaisiin tyynyihin, peittoihin ja mattoihin luodaksesi haluamasi tunnelman. Montello-sohvaa on saatavilla myös 2-istuttavana versiona, jos haluat pienemmän sohvan tai yhdistää kaksi sohvaa yhteen. Voit myös täydentää sohvaa saman tuoteperheen rahilla, joka toimii sekä jalkatukena että lisäistuimena.

Montello-sohva Kentucy-kangas ruskea on nyt tarjouksessa Sotkan verkkokaupassa ja myymälöissä. Voit tilata sohvan kotiinkuljetuksella tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi. Voit myös maksaa sohvan Sotka Erämaksulla alk. 79 euroa kuukaudessa. Jos haluat tutustua tarkemmin Montello-sohvaan tai muihin Sotkan tuotteisiin, klikkaa alla olevaa linkkiä.

Montello-sohva Kentucy-kangas ruskea

Kuvien lähde: Sotka.fi

”`