SEGERÖN pöytä ja 4 tuolia, ulkokäyttöön, valkoinen/beige/Frösön/Duvholmen beige – IKEA

SEGERÖN pöytä ja 4 tuolia, ulkokäyttöön, valkoinen/beige/Frösön/Duvholmen beige – IKEA

Tervetuloa lukemaan blogipostaustani SEGERÖN-sarjan ulkokalusteista, jotka ovat täydellinen valinta parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. SEGERÖN-sarja on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita, ilmastoja ja aktiviteetteja. Nämä kalusteet ovat laadukkaita, mutta edullisia, ja niissä on ajaton ja minimalistinen muotoilu.

Tänään esittelen teille SEGERÖN pöydän ja 4 tuolia, jotka ovat ihanteelliset ulkoruokailuun tai rentoutumiseen. Pöytä on valmistettu kestävästä teräksestä ja siinä on säädettävät jalat epätasaisille pinnoille. Tuolit ovat mukavia ja niissä on irrotettavat pehmusteet, jotka voi pestä koneessa. Kalusteiden väri on raikas valkoinen ja beige, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

SEGERÖN pöydän ja 4 tuolia

Pöydän koko on 147 x 147 cm ja se sopii hyvin neljälle hengelle. Tuolit ovat pinottavia, joten ne vievät vähän tilaa säilytyksessä. Kalusteet ovat helppoja koota ja hoitaa. Voit pyyhkiä ne kostealla liinalla tai harjata ne pehmeällä harjalla. Peittele kalusteet suojapeitteellä talveksi tai kun et käytä niitä pitkään aikaan.

SEGERÖN-sarjaan kuuluu myös muita ulkokalusteita, kuten sohvia, nojatuoleja, aurinkotuoleja, baaripöytiä ja -tuoleja sekä modulaarisia osia, joista voit rakentaa oman yhdistelmäsi. Voit yhdistellä eri värejä ja tyylejä luodaksesi persoonallisen ilmeen ulkotilaasi.

Toivottavasti piditte tästä blogipostauksesta ja innostuitte SEGERÖN-sarjan ulkokalusteista. Jos haluatte tilata tämän pöydän ja tuolit tai tutustua muihin sarjan tuotteisiin, voitte käydä IKEA:n verkkosivuilla tai myymälässä. Kiitos lukemisesta ja nauttikaa kesästä!

Kuvien lähde: IKEA