Heaven-nukkamatto: laadukas ja ylellinen valinta kotiisi

Oletko etsimässä uutta mattoa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen? Haluatko maton, joka on pehmeä, kestävä ja helppo pitää puhtaana? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Heaven-nukkamattoon, joka on saatavilla Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä.

Heaven-nukkamatto on valmistettu polyesteristä, joka on materiaalina kestävä ja sähköistymätön. Maton nukka on tiheää ja lyhyttä, ja alla on huopapohja. Matto on vesipestävä miedolla pesuaineella haaleassa vedessä, joten se sopii hyvin myös allergiakotiin.

Heaven-nukkamatto on saatavilla useissa eri väreissä ja kokovaihtoehdoissa. Voit tilata maton myös omien mittojesi mukaan neliöhinnalla. Tällöin saat maton nopealla toimitusajalla suoraan kotiisi tai lähimpään myymälään.

Yksi suosituimmista väreistä on beige, joka on neutraali ja armollinen väri. Beige sopii moneen sisustustyyliin ja yhdistyy helposti muiden värien kanssa. Beige matto luo lämpimän ja kotoisan tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen.

Beige Heaven-nukkamatto on saatavilla neljässä eri koossa: 80 x 150 cm, 133 x 190 cm, 200 x 200 cm ja 200 x 290 cm. Voit valita koon tilan ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi pyöreä 200 x 200 cm kokoinen matto sopii hyvin epäsymmetriseen huoneeseen, jossa on useita ovia. Pyöreä muoto selkeyttää tilaa ja toimii katseenvangitsijana vaikkapa keskellä huonetta.

Jos haluat nähdä lisää kuvia ja tietoja beige Heaven-nukkamatosta, voit klikata tästä: Heaven-nukkamatto m2 (beige). Sieltä löydät myös hintatiedot ja toimitusehdot.

Toivottavasti tämä blogipostaus herätti kiinnostuksesi Heaven-nukkamattoa kohtaan. Jos haluat tutustua muihin Sotkan nukkamattoihin, voit tehdä sen täällä: Nukkamatot | Sotka. Sotka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia mattoja jokaiseen kotiin.

Kiitos lukemisesta ja hyvää päivänjatkoa!

Kuvien lähde: Sotka.fi