Miten järjestää kengät kauniisti ja käytännöllisesti?

`

Kengät ovat tärkeä osa pukeutumista, mutta niiden säilyttäminen voi olla haasteellista. Etenkin pienissä tiloissa kengät voivat helposti levitä ympäriinsä ja aiheuttaa sekasortoa ja likaa. Siksi on hyvä hankkia sopiva kenkäsäilytysratkaisu, joka pitää kengät järjestyksessä ja suojassa pölyltä ja kosteudelta.

Kenkäsäilytyksen valinnassa kannattaa ottaa huomioon muutama seikka, kuten:

  • Kuinka monta paria kenkiä sinulla on ja kuinka usein käytät niitä?
  • Kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi?
  • Mikä on sisustustyylisi ja minkälaisen ilmeen haluat luoda?
  • Mikä on budjettisi?

JYSKistä löydät laajan valikoiman erilaisia kenkäsäilytysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja makuihin. Voit valita esimerkiksi kenkähyllyn, kenkätelineen, kenkälipaston tai kenkäkaapin.

Kenkäkaappi TERPET 2 lokeroa valkoinen

Yksi suosituimmista ja tyylikkäimmistä kenkäsäilytysratkaisuistamme on kenkäkaappi TERPET 2 lokeroa valkoinen. Tämä moderni ja skandinaavinen kenkäkaappi sopii erinomaisesti pieneenkin tilaan, sillä se on kapea ja syvä. Kaapissa on kaksi lokeroa, joissa voit säilyttää jopa 12 paria kenkiä kokoon 45 asti (EU). Kaapin ovet aukeavat ylöspäin, mikä tekee siitä kätevän käyttää.

Kenkäkaappi TERPET 2 lokeroa valkoinen on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta, mikä tarkoittaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Kaapin väri on raikas ja neutraali valkoinen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Kaapin koko kasattuna on leveys: 73 cm, korkeus: 110 cm, syvyys: 26 cm. Kaappi toimitetaan itse kasattavana, mutta kasausohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset.

Kenkäkaappi TERPET 2 lokeroa valkoinen on nyt huipputarjouksessa JYSKissä vain 90 euroa (norm. 159 euroa). Tilaa omasi verkkokaupastamme tai tule tutustumaan lähimpään myymäläämme. Tarjous on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, joten toimi nopeasti!

Tämän kenkäkaapin avulla voit pitää kengät siististi piilossa ja luoda eteiseesi tyylikkään ja viihtyisän tunnelman. Kenkien järjestely ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!

Kuvien lähde: JYSK.fi

”`