Monza-vuodesohva: laadukas ja tyylikäs valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta sohvaa, joka sopisi sekä istumiseen että nukkumiseen? Haluatko sohvan, joka on mukava, kestävä ja helppohoitoinen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Monza-vuodesohvaan, joka on kotimainen laatuvalmiste Askon omalta tehtaalta.

Monza-vuodesohva on varustettu monilla erityisominaisuuksilla, jotka tekevät siitä loistavan valinnan olohuoneeseen. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Monza-vuodesohva on niin hyvä ja mitä etuja se tarjoaa sinulle.

Miksi valita Monza-vuodesohva?

Monza-vuodesohva on monipuolinen ja toiminnallinen sohva, joka muuntuu helposti tilavaksi vuoteeksi. Vuodekoko on 160 cm x 200 cm, eli riittää hyvin kahdelle aikuiselle. Patja on valmistettu älyvaahdosta, joka tukee ja myötäilee kehoa. Asko Bonnell Cumulus -älyvaahtopatja® on uuden sukupolven älyvaahto, joka muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Sohvassa on myös säilytystilaa vuodevaatteille, joten sinun ei tarvitse miettiä, minne piilottaa ylimääräiset peitot ja tyynyt. Korkeiden jalkojen ansiosta imurointi sohvan alta sujuu leikiten. Voit tilata sohvaasi minkä tahansa verhoilun Askon laajasta kangasmallistosta. Kangasvaihtoehdot ovat nähtävillä myymälöissämme.

Laadukkaiden ominaisuuksiensa lisäksi Monza-vuodesohva on myös tyylikäs ja moderni. Virtaviivainen muotoilu ja yhtenäinen istuinosa tekevät sohvasta olohuoneesi keskipisteen. Lisävarusteena voit tilata sohvaan erikseen myytävät käsinojataskut ja laadukkaan Dream-petauspatjan, joka lisää nukkumismukavuutta.

Miten huoltaa Monza-vuodesohva?

Monza-vuodesohva on helppohoitoinen ja pitkäikäinen sohva, kunhan muistat muutaman perusasian. Puhdista sohva säännöllisesti pölynimurilla ja pyyhi tahraantuneet kohdat kostealla liinalla. Älä käytä voimakkaita pesuaineita tai hankaa liikaa. Suosittelemme uudelle sohvallesi verhoilusuojausta, jonka voit tilata Askon omalla tehtaalla tehdyllä suojauksella.

Monza-vuodesohvan rungolle annetaan 20 vuoden takuu, joten voit olla varma sen kestävyydestä. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja vanerista, ja istuinjousituksena on käytetty sik-sak-jousia.

Mistä tilata Monza-vuodesohva?

Monza-vuodesohva on nyt saatavilla Askon verkkokaupasta ja myymälöistä. Voit tilata sohvan haluamallasi verhoilulla ja lisävarusteilla. Toimitusaika verkkokaupasta on 5-6 viikkoa. Nouda myymälästä 0 € tai tilaa kotiinkuljetus alk. 49 €.

Monza-vuodesohva on nyt myös huippuedullinen, sillä saat sen 50 % alennuksella. Voimassa 15.08.2023 asti, mikäli tuotteita riittää. Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa on 3299 €, mutta nyt voit saada sen vain 1649 €.

Älä siis odota, vaan tilaa oma Monza-vuodesohvasi jo tänään ja nauti sen mukavuudesta ja tyylistä. Monza-vuodesohva on laadukas ja tyylikäs valinta olohuoneeseen.

Kuvien lähde: Asko.fi