Rowico Everett kaappi 105 puuovilla valkolakattu/musta: tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

`

Kaipaatko kotiisi lisää säilytystilaa, mutta et halua tinkiä sisustuksen tyylikkyydestä? Jos vastasit kyllä, Rowico Everett kaappi 105 puuovilla valkolakattu/musta on sinulle oiva valinta. Tämä kaappi yhdistää modernin muotoilun ja luonnonläheisen materiaalin harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Rowico Everett kaappi on valmistettu laadukkaasta saarnipuusta, joka on kestävä ja kaunis puulaji. Saarni on tunnettu sen eloisasta syykuvioinnista ja vaaleasta sävystä, joka tuo tilaan valoisuutta ja lämpöä. Kaapin ovet ovat valkolakattua saarnia, joka luo kontrastia mustan metallijalan kanssa. Metallijalka antaa kaapille ilmavan ja kevyen ilmeen, sekä helpottaa lattian siivoamista.

Kaapin sisällä on runsaasti säilytystilaa, sillä siinä on neljä hyllytasoa. Voit säilyttää kaapissa esimerkiksi astioita, kirjoja, pelejä tai muita tavaroita, jotka haluat pitää poissa näkyviltä. Kaapin ovet ovat varustettu magneettisuljennalla, joka pitää ne napakasti kiinni. Ovissa on myös pyöreät metallivetimet, jotka ovat helppokäyttöiset ja tyylikkäät.

Rowico Everett kaappi on osa Rowicon Everett-sarjaa, johon kuuluu myös muita samanhenkisiä säilytyskalusteita. Voit yhdistellä eri kokoisia ja mallisia kaappeja ja senkkejä luodaksesi yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden. Rowicon tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja niillä on viiden vuoden takuu.

Jos kiinnostuit tästä upeasta kaapista, voit tilata sen helposti Rowico Everett kaappi 105 puuovilla valkolakattu/musta -linkistä. Kaapin hinta on nyt vain 1119 € (norm. 1399 €), joten kannattaa olla nopea ja hyödyntää tämä loistava tarjous. Toimitusaika on vain 1–2 viikkoa ja nouto on maksuton. Voit myös maksaa kaapin kätevästi erissä alkaen 28 € /kk.

Tilaa nyt Rowico Everett kaappi 105 puuovilla valkolakattu/musta ja nauti uudesta säilytysratkaisustasi!

Kuvien lähde: masku.com

”`