Tyylikäs ja ekologinen tuoli: ferm living desert chair black sand

`

Oletko etsimässä uutta tuolia olohuoneeseesi, terassillesi tai ruokapöytääsi? Jos haluat yhdistää modernin muotoilun, mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden, olemme löytäneet sinulle täydellisen vaihtoehdon: ferm living desert chair black sand.

Ferm living desert chair black sand on tyylikäs ja käytännöllinen tuoli, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tuolin runko on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä, joka kestää hyvin sään vaihteluita. Tuolin istuinosa on kudottu kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta tekstiilistä, joka on pehmeä ja hengittävä. Istuinosa on myös vaihdettavissa, joten voit valita mieleisesi värin ja kuosin kuudesta eri vaihtoehdosta.

Ferm living desert chair black sand on osa ferm livingin desert-sarjaa, joka on saanut inspiraationsa pehmeistä aavikon dyynistä. Sarjaan kuuluu myös lounge-tuoleja, jotka sopivat hyvin yhteen dining-tuolien kanssa. Voit luoda oman rentouttavan keitaasi näillä kauniilla ja ekologisilla tuoleilla.

Jos kiinnostuit ferm living desert chair black sand -tuolista, voit tilata sen helposti ja nopeasti täältä. Tuoli maksaa 199 € ja toimitusaika on 2-4 viikkoa. Älä missaa tätä tilaisuutta hankkia itsellesi upea ja vastuullinen tuoli!

Kuvien lähde: ferm LIVING