PÖAENG – Tyyny lastentuoliin, MEDSKOG dinosauruskuvio

Kun lapsi haluaa rentoutua ja lukea kirjaa tai katsella elokuvaa, mikä olisi parempi kuin oma mukava tuoli? PÖAENG-lastentuoli on pienennetty versio aikuisten suosikista, ja se on pehmeä, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Tämä tyyny on suunniteltu sopimaan PÖAENG-lastentuoliin, ja se on saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa. MEDSKOG dinosauruskuvio on hauska ja leikkisä valinta, joka sopii niin poikien kuin tyttöjenkin huoneisiin. Tyynyssä on irrotettava ja pestävä päällinen, joka on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä. Tyynyn sisus on polyesterivanua, joka antaa hyvän tuen selälle ja niskalle.

PÖAENG-lastentuoli on helppo koota ja purkaa, ja se vie vähän tilaa säilytyksessä. Tuolin runko on valmistettu koivusta, joka on kestävä ja luonnollinen materiaali. Tuolin istuinosa on joustavaa kangasta, joka mukautuu lapsen painoon ja liikkeisiin. Tuolin mitat ovat 47 cm leveä, 60 cm syvä ja 69 cm korkea. Tuolin istuinkorkeus on 25 cm.

Voit yhdistää PÖAENG-lastentuolin muihin IKEA-tuotteisiin, kuten lasten pöytiin, hyllyihin ja leluihin. Näin voit luoda lapsellesi oman viihtyisän nurkkauksen, jossa hän voi leikkiä, oppia ja nauttia omasta tilastaan.

Jos haluat tilata PÖAENG-lastentuolin ja tyynyn, voit tehdä sen helposti IKEA-verkkokaupassa. Tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja edullisesti. Voit myös tulla IKEA-tavarataloon ja tutustua tuotteisiin lähemmin. Meillä on laaja valikoima lastenhuoneen kalusteita ja sisustustuotteita, jotka tekevät lapsesi arjesta hauskempaa ja mukavampaa.

PÖAENG – Tyyny lastentuoliin, MEDSKOG dinosauruskuvio on loistava lahjaidea lapselle, joka rakastaa dinosauruksia ja omaa tuolia. Tilaa se nyt ja yllätä lapsesi iloisesti!

Kuvien lähde: IKEA