Roma-nukkamatto 160 x 160 cm hopea: tyylikäs ja pehmeä valinta

Kun etsit uutta mattoa kotiisi, haluat varmasti löytää sellaisen, joka sopii sisustukseesi, on mukava jalan alla ja kestää käyttöä. Jos nämä ovat kriteerejäsi, kannattaa tutustua Roma-nukkamattoon 160 x 160 cm hopea, joka on nyt saatavilla Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä.

Roma-nukkamatto on tuuhea pitkä nukka, joka tuntuu ihanan pehmeältä jalan alla. Matto on helppo ottaa osaksi koko kodin sisustusta, sillä siitä löytyy paljon eri kokovaihtoehtoja. Täten kodin sisustuksesta tulee yhtenäinen. Nukkamaton miellyttävän tuntuman lisäksi se tuo ulkonäöllisesti näyttävän elementin kotisi sisustukseen.

Hopean värinen matto on tyylikäs valinta ja helposti yhdistettävissä muuhun sisustukseen. Pyöreä muoto mahdollistaa maton käyttämisen monenlaisessa tilassa. Voit sijoittaa maton esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Matto luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen.

Roma-nukkamaton hoito on helppoa. Riittää, että imuroit maton säännöllisesti mattosuulakkeella ja tuuletat sitä silloin tällöin. Emme suosittele tampparin tai robotti-imurin käyttöä, sillä harjamekanismi voi vahingoittaa mattoa. Ei puistelua maton päistä. Tasovesipesu max. +30°C miedolla pesuaineella. Huolellinen, runsas huuhtelu vedellä. Tasokuivaus.

Nyt on hyvä aika hankkia Roma-nukkamatto 160 x 160 cm hopea, sillä se on alennettuun hintaan Sotkan verkkokaupassa ja myymälöissä. Voit tilata maton kätevästi netistä ja noutaa sen lähimmästä myymälästä tai valita kotiinkuljetuksen. Tai voit mennä paikan päälle ja tutustua mattoon livenä. Joka tapauksessa, et tule pettymään tähän laadukkaaseen ja kauniiseen mattoon.

Kuvien lähde: Sotka.fi