Saana Concept Black ruokaryhmä 1+4: tyylikäs ja käytännöllinen valinta

`

Kun etsit uutta ruokaryhmää kotiisi, haluat varmasti löytää sellaisen, joka sopii sekä sisustukseesi että tarpeisiisi. Jos arvostat modernia muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja mukavuutta, kannattaa tutustua Maskun valikoimassa olevaan Saana Concept Black ruokaryhmään 1+4. Tässä blogipostauksessa kerromme, miksi tämä ruokaryhmä on erinomainen vaihtoehto monenlaisiin koteihin.

Saana Concept Black ruokaryhmä 1+4 koostuu yhdestä Saana Concept -ruokapöydästä ja neljästä Saana Concept -tuolista. Ruokapöytä on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista, joka on väriltään musta. Pöydän jalat ovat metallia, ja niissä on säätöruuvit epätasaisia lattioita varten. Pöydän koko on 160 x 90 cm, ja sen korkeus on 75 cm. Pöytä sopii hyvin neljälle hengelle, mutta tarvittaessa siihen mahtuu myös kuusi.

Saana Concept -tuolit ovat yhtä lailla tyylikkäitä ja käytännöllisiä kuin pöytäkin. Tuolien istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu mustalla keinonahalla, joka on helppo pitää puhtaana. Tuolien selkänoja on kaareva ja mukautuu hyvin selän muotoon. Tuolien jalat ovat metallia ja niissä on muoviset suojatapit lattian naarmuuntumisen estämiseksi. Tuolien koko on 43 x 57 x 97 cm, ja niiden istuinkorkeus on 47 cm.

Saana Concept Black ruokaryhmä 1+4 on siis loistava valinta, jos haluat uudistaa ruokailutilasi ilmettä ja lisätä sen viihtyisyyttä. Tämä ruokaryhmä sopii erityisesti moderneihin ja minimalistisiin sisustuksiin, mutta se voi myös luoda kontrastia perinteisemmän tai värikkäämmän tyylin kanssa. Saana Concept Black ruokaryhmän hinta on nyt vain 499 euroa Maskussa, joten tilaa omasi pian ennen kuin ne loppuvat!

Voit tilata Saana Concept Black ruokaryhmän 1+4 helposti Maskun verkkokaupasta tai käydä katsomassa sitä lähimmässä Maskun myymälässäsi. Jos haluat nähdä muita vaihtoehtoja, tutustu myös Maskun laajaan ruokaryhmien valikoimaan täällä. Maskusta löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan ruokaryhmän!

Kuvat: Masku

”`