Seinätaulu Southampton 3 kpl sarja 70x100cm

Seinätaulu Southampton 3 kpl sarja 70x100cm on upea sisustuselementti, joka luo kotiisi modernia ja tyylikästä tunnelmaa. Tämä seinätaulu koostuu kolmesta erillisestä osasta, jotka muodostavat yhdessä kauniin ja harmonisen kokonaisuuden. Seinätaulu on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on pingotettu kestävälle puukehykselle. Seinätaulu on helppo ripustaa seinälle mukana tulevilla kiinnikkeillä.

Seinätaulun kuva-aiheena on Southamptonin kaupunki Englannissa, joka on tunnettu satamakaupunkina ja risteilyalusten lähtöpaikkana. Seinätaulussa näkyy Southamptonin siluetti, jossa erottuvat muun muassa kaupungin katedraali, vanha kaupunginmuuri ja modernit rakennukset. Seinätaulun värimaailma on hillitty ja elegantti, jossa harmaan, valkoisen ja mustan sävyt luovat kontrastia. Seinätaulu sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen, missä se luo tilaan persoonallista ilmettä.

Seinätaulu Southampton 3 kpl sarja 70x100cm on saatavilla Luxcasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita upeita seinätaluita eri teemoilla ja tyyleillä. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia sisustustuotteita kotiisi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa seinätaulu nyt!

Kuvat: Luxcasa.fi