Saari sohvapöytä tammi/musta: tyylikäs ja kotimainen valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta sohvapöytää, joka sopii skandinaaviseen sisustukseen ja kestää käyttöä? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Saari sohvapöytään tammi/musta, joka on Asko:n kotimainen ja laadukas tuote. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Saari sohvapöytä on hyvä valinta ja mitä ominaisuuksia se tarjoaa.

Mikä on Saari sohvapöytä tammi/musta?

Saari sohvapöytä tammi/musta on osa Asko:n Saari-sarjaa, johon kuuluu myös tv-tasot, senkit ja muita sohvapöytiä. Saari-sarjan tuotteet ovat kotimaisia ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Saari sohvapöydän kansi on tammiviilua ja runko on metallia. Sohvapöydän mitat ovat 90 x 60 x 50 cm.

Mitä etuja Saari sohvapöytä tammi/musta tarjoaa?

Saari sohvapöytä tammi/musta on monipuolinen ja tyylikäs huonekalu, joka sopii monenlaiseen olohuoneeseen. Tässä muutamia sen etuja:

  • Skandinaavinen design. Saari sohvapöytä tammi/musta on minimalistinen ja moderni huonekalu, joka sopii hyvin pohjoismaiseen sisustukseen. Tammen luonnollinen väri ja syyt luovat lämpimän tunnelman, ja musta metallirunko tuo kontrastia ja ryhtiä. Sohvapöytä on helppo yhdistää eri värisiin ja tyylisiin sohviin, nojatuoleihin ja mattoihin.
  • Kotimainen laatu. Saari sohvapöytä tammi/musta on valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista. Tammiviilu on kestävä ja kaunis pintamateriaali, joka ei naarmuunnu helposti. Metallirunko on tukeva ja vakaa, eikä se ruostu tai vääntyile. Sohvapöydän kokoaminen on helppoa, sillä se toimitetaan osina.
  • Edullinen hinta. Saari sohvapöytä tammi/musta on nyt saatavilla Asko:lta huippuedulliseen hintaan: vain 359 euroa (normaalisti 719 euroa). Tämä on loistava tilaisuus säästää rahaa ja hankkia laadukas ja tyylikäs sohvapöytä olohuoneeseesi. Tarjous on voimassa 12.07.2023 asti, mikäli tuotteita riittää.

Mistä voit ostaa Saari sohvapöytä tammi/musta?

Voit ostaa Saari sohvapöytä tammi/musta verkkokaupasta tai myymälästä. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun, jolloin voit maksaa sohvapöydän osissa. Toimitusaika verkkokaupasta on 4-6 viikkoa. Myymälästä noudettaessa voit saada sohvapöydän heti mukaasi, jos sitä on varastossa. Voit tarkistaa myymäläsaatavuuden verkkosivuilta.

Asko:lla on yli 30 myymälää ympäri Suomea, joten löydät varmasti lähimmän myymäläsi helposti. Asko:n asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivan sohvapöydän ja antaa lisätietoa tuotteesta ja sen hoidosta.

Yhteenveto

Saari sohvapöytä tammi/musta on loistava valinta, jos haluat uudistaa olohuoneesi ilmettä ja hankkia laadukkaan ja kotimaisen huonekalun. Saari sohvapöytä tammi/musta on skandinaavisen tyylikäs, kestävä ja edullinen sohvapöytä, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit tilata sen verkkokaupasta tai noutaa sen myymälästä. Älä missaa tätä huippuedullista tarjousta ja tilaa omasi pian!

Jos haluat lisätietoa Saari sohvapöytä tammi/musta, voit tutustua tuotteeseen tarkemmin täällä.

Kuvien lähde: Asko.fi