Speed lastensänky: hauska ja käytännöllinen valinta lapsen huoneeseen

Lapsen huoneen sisustaminen voi olla haastavaa, sillä tilaa pitäisi löytyä niin leikeille, levolle kuin säilytyksellekin. Jos etsit ratkaisua, joka yhdistää nämä kaikki ominaisuudet, kannattaa tutustua Speed lastensänkyyn. Tämä sänky on suunniteltu erityisesti lapsille, jotka rakastavat autoja ja vauhtia. Sängyn muotoilu on hauska ja leikkisä, mutta samalla myös turvallinen ja mukava.

Speed lastensänky on valmistettu kestävästä MDF-levystä, joka on maalattu punaiseksi. Sängyn päädyissä on kuvioituja yksityiskohtia, jotka luovat illuusion auton renkaista, puskureista ja valoista. Sängyn alla on myös tilava laatikko, johon voi kätevästi säilöä leluja, peittoja tai muita tavaroita. Laatikko liukuu helposti pyörillä ja siinä on kantokahvat molemmissa päissä.

Speed lastensänky sopii standardikokoiseen 90 x 200 cm patjaan, joka ei sisälly toimitukseen. Patjan voi valita oman mieltymyksen mukaan Maskun laajasta valikoimasta. Sänky on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Sängyn mitat ovat 97 x 209 x 60 cm (L x P x K) ja laatikon mitat ovat 94 x 190 x 18 cm (L x P x K).

Speed lastensänky on loistava valinta lapselle, joka haluaa nukkua omassa unelma-autossaan. Sänky tarjoaa paitsi hauskan ja viihtyisän nukkumapaikan, myös käytännöllistä säilytystilaa. Tilaa Speed lastensänky nyt Maskun verkkokaupasta tai tule tutustumaan siihen lähimpään myymäläämme. Toimi nopeasti, sillä tämä sänky lähtee kuin kuumille kiville!

Kuvien lähde: Masku