Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm – Luxcasa.fi

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm – Luxcasa.fi

Oletko kyllästynyt kylmään ja liukkaaseen lattiaan kylpyhuoneessasi? Haluatko lisätä mukavuutta ja tyyliä kylpyhuoneeseesi? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Luxcasa.fi:n upeaan kylpyhuoneenmattovalikoimaan. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia sisustustuotteita kotiisi. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan on kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm, joka on saatavilla useissa eri väreissä.

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm harmaa

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm on valmistettu pehmeästä ja imukykyisestä mikrokuidusta, joka kuivuu nopeasti ja pitää lattian kuivana. Maton pohja on liukumaton, joten se pysyy paikoillaan eikä aiheuta vaaratilanteita. Maton koko on 60x90cm, joten se sopii useimpiin kylpyhuoneisiin. Maton pinta on kauniisti kuvioitu, ja se antaa kylpyhuoneellesi modernin ja tyylikkään ilmeen.

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm beige

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm on saatavilla neljässä eri värissä: harmaa, beige, sininen ja vihreä. Voit valita sen värin, joka sopii parhaiten kylpyhuoneesi värimaailmaan tai vaihtaa mattoa tunnelman mukaan. Matto on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Matto ei kutistu eikä menetä väriään pesussa.

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm sininen

Jos haluat tilata kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm itsellesi tai lahjaksi, voit tehdä sen helposti Luxcasa.fi:n verkkosivuilla. Maton hinta on vain 19,95 euroa, ja saat sen kotiisi toimitettuna nopeasti ja edullisesti. Luxcasa.fi tarjoaa myös ilmaisen palautuksen, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt oma kylpyhuoneenmattosi ja nauti uudesta kylpyhuonekokemuksestasi!

Kylpyhuoneenmatto Ayriah 60x90cm vihreä

Kuvien lähde: Luxcasa.fi