Liza mekanismituoli: mukavuutta ja tyyliä olohuoneeseen

Kun etsit tuolia, jossa voit rentoutua, lukea, katsella televisiota tai ottaa päiväunet, kannattaa tutustua Liza mekanismituoliin. Se on siro ja tyylikäs tuoli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja tarjoaa erinomaista istuinmukavuutta. Liza mekanismituolissa voit säätää selkänojan ja jalkarahan asentoa helposti vivusta tai sähköisesti lisävarusteena. Tuoli on verhoiltu laadukkaalla nahka/keinonahkayhdistelmällä, joka on helppo pitää puhtaana ja kestää käyttöä. Voit valita tuolin värin useista vaihtoehdoista, joista esittelemme tässä artikkelissa mustan version.

Liza mekanismituoli on pyörivällä jalustalla, joten voit kääntää tuolia haluamaasi suuntaan. Tuolin mitat ovat leveys 74 cm, syvyys 93 cm ja korkeus 101 cm. Istuinkorkeus on 49 cm ja suosituspainoraja on 120 kg. Tuoli toimitetaan kasattuna ja sen paino on 46 kg.

Liza mekanismituoli on nyt saatavilla huippuedulliseen hintaan Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä. Normaalihinta on 1999 euroa, mutta nyt voit säästää 50 % ja saada tuolin vain 999 eurolla! Tarjous on voimassa 18.07.2023 asti, mikäli tuotteita riittää. Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa oli 1999 euroa.

Liza mekanismituoli nahkakeinonahka musta on loistava valinta, jos haluat lisätä olohuoneeseesi mukavuutta ja tyyliä. Tilaa omasi nyt Sotkan verkkokaupasta tai tule tutustumaan lähimpään Sotka-myymälään!

Liza mekanismituoli nahkakeinonahka musta

Tämän osion alussa näet tuotteen tiedot ja kuvan uudelleen. Voit myös ladata tuotteen ohjeen pdf-muodossa tai katsoa muita verhoiluvaihtoehtoja kankaista ja nahasta.

Tuotekoodi 45101067
Koko Leveys 74 cm, Syvyys 93 cm, Korkeus 101 cm, Istuinkorkeus 49 cm
Verhoilumateriaali Nahka/keinonahka
Painoraja Suosituspainoraja max. 120 kg
Materiaalit Nahka, Keinonahka
Tuoteohjeet ja esitteet Liza-mekanismituoli ohje
Räätälöity tuote Tämä tuote valmistetaan yksilöllisesti asiakastilauksesta
Toimitusmuoto Tuote toimitetaan kasattuna
Merkit Pohjanmaan
Paino 46 kg
Pakettimäärä 1
Pakkauskoko, paketti 1 Leveys 77 cm, Syvyys 97 cm, Korkeus 104 cm

Katso kankaat tästä.

Katso nahat tästä.

Kuvien lähde: Sotka.fi