Orlando 2-istuttava vuodesohva antrasiitti: pieni mutta monikäyttöinen

Oletko etsimässä vuodesohvaa, joka sopii pieneen tilaan mutta tarjoaa mukavan istuin- ja nukkumapaikan? Jos vastasit kyllä, saatat olla kiinnostunut Orlando 2-istuttavasta vuodesohvasta antrasiitin värisenä. Tässä artikkelissa kerromme, miksi tämä sohva on hyvä valinta sinulle.

Orlando 2-istuttava vuodesohva antrasiitti on pelkistetyn tyylikäs ja hillitty sävymaailmaltaan. Se sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo rauhallisen tunnelman olohuoneeseesi. Sohvan kangas on kestävää ja helppohoitoista, ja se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Sohvan koko on 177 x 85 cm ja korkeus 88 cm, joten se mahtuu hyvin pienempäänkin tilaan. Sohvassa on kätevä tuplavuodemekanismi, jolla saat muutettua sen varavuoteeksi käden käänteessä. Vuodekoko kokonaan levitettynä on 145 x 195 cm, eli siinä mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä.

Orlando 2-istuttava vuodesohva antrasiitti on myös mukava istua. Sohvassa on napakka istuintyyny ja pehmeät selkätyynyt, jotka tukevat selkääsi. Voit myös irrottaa selkätyynyt ja käyttää niitä lisäpehmusteina tai tyynyinä nukkuessasi.

Orlando 2-istuttava vuodesohva antrasiitti on saatavilla useilla eri verhoiluilla, joten voit valita sen mieleisesi värisenä ja kuviollisena. Voit myös yhdistää sohvan muihin Orlando-sarjan kalusteisiin, kuten nojatuoliin tai rahihin, ja luoda yhtenäisen ilmeen olohuoneeseesi.

Jos olet kiinnostunut Orlando 2-istuttavasta vuodesohvasta antrasiitin värisenä, voit tilata sen helposti Maskun verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä Maskun myymälässäsi. Sohvan hinta on nyt vain 695 euroa, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja hankkia itsellesi tämä pieni mutta monikäyttöinen sohva.

Kuvat: Masku.com