Saari-sohvapöytä: tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Yksi olohuoneen keskeisistä kalusteista on sohvapöytä, joka toimii sekä käytännöllisenä että esteettisenä elementtinä.

Sohvapöydän valinnassa kannattaa ottaa huomioon olohuoneen koko, tyyli ja värimaailma. Lisäksi on hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen sohvapöytää käytetään: tarvitaanko sitä esimerkiksi säilytystilana, työpöytänä tai ruokailualustana. Eri tarpeisiin sopii erilaisia sohvapöytiä, jotka eroavat toisistaan muodon, materiaalin ja ominaisuuksien suhteen.

Jos etsit sohvapöytää, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen, kannattaa tutustua Saari-sohvapöytään. Saari-sohvapöytä on suomalaisen huonekalusuunnittelijan Jukka Setälän luomus, joka yhdistää hopeajalavan lämpimän sävyn ja metallin modernin ilmeen. Saari-sohvapöydän muotoilu on selkeä ja ajaton, ja se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Saari-sohvapöydän erikoisuus on sen kaksitasoinen rakenne, joka mahdollistaa monipuolisen käytön. Yläosa on kiinteä ja alaosa liikkuva, joten voit säätää pöydän kokoa ja muotoa tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi siirtää alaosan lähemmäs sohvaa, jos haluat käyttää sitä työpöytänä tai ruokailualustana. Tai voit pitää alaosan erillään yläosasta, jos haluat luoda tilanjakajan tai lisätä säilytystilaa.

Saari-sohvapöydän mitat ovat 120 x 60 x 45 cm (L x S x K), ja sen paino on 23 kg. Pöydän yläosa on valmistettu hopeajalavasta, joka on kestävä ja kaunis puulaji. Hopeajalava on harvinainen puu Suomessa, mutta sitä kasvatetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Hopeajalavan väri vaihtelee vaaleasta tummaan, ja siinä on näkyviä syykuvioita. Pöydän alaosa on valmistettu mustaksi maalatusta metallista, joka antaa pöydälle tukevuutta ja kontrastia. Pöydän pinta on lakattu, jotta se kestäisi paremmin kosteutta ja likaa.

Saari-sohvapöytä on osa Saari-sarjaa, johon kuuluu myös muita huonekaluja, kuten tv-taso, kirjahylly ja lipasto. Voit yhdistää Saari-sohvapöydän muihin Saari-sarjan tuotteisiin tai muihin kalusteisiin, ja luoda olohuoneeseesi yhtenäisen ja viihtyisän ilmeen. Saari-sohvapöytä on saatavilla Asko-verkkokaupasta ja myymälöistä. Tilaa omasi nyt ja nauti uudesta sohvapöydästäsi!

Lähde: Asko.fi