SMÅSTAD / PLATSA Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen/valkoinen

Hei, olen Bing ja olen täällä kertoa teille upeasta tuotteesta, joka sopii täydellisesti lastenhuoneeseen tai mihin tahansa kodin tilaan. Kyseessä on **SMÅSTAD / PLATSA Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen/valkoinen**, joka on saatavilla IKEA-verkkokaupasta ja tavarataloista.

Tämä lipasto on erittäin käytännöllinen ja tilava säilytysratkaisu, jossa on kuusi laatikkoa erikokoisille tavaroille. Voit säilyttää lipastossa niin vauvan potkupuvut ja sukat kuin pikkulapsen villapaidat, yöasut ja alusvaatteetkin. Kahdessa alimmassa laatikossa on tilaa leluille, huoville ja muille suuremmille esineille. Laatikot liukuvat pehmeästi ja hiljaa, ja niissä on pysäyttimet, jotka estävät niitä putoamasta.

Lipaston ulkonäkö on yksinkertainen ja tyylikäs, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Valkoinen väri on raikas ja valoisa, ja voit valita vetimet oman makusi mukaan. Lipasto on helppo yhdistää muihin SMÅSTAD- tai PLATSA-sarjan tuotteisiin, joilla voit luoda toimivan ja viihtyisän lastenhuoneen. Voit myös täydentää lipastoa HÄNGIG-etikettipidikkeellä, joka helpottaa järjestyksen ylläpitämistä ja kannustaa lasta hakemaan tavaroita ja laittamaan ne paikoilleen itse.

Lipaston mitat ovat 60x57x123 cm, ja se on valmistettu kestävästä ja kevyestä kennolevystä. Kennolevy on resurssitehokas materiaali, joka koostuu pääosin kierrätyspaperista valmistetusta kennorakenteesta sekä lastulevystä, puukuitulevystä tai massiivipuusta valmistetusta rungosta. Lipaston pintaan on lisätty suojaava maali-, kalvo- tai puuviilukerros.

Jos olet kiinnostunut tästä lipastosta tai muista IKEA-tuotteista, voit tutustua niihin lisää verkkosivuilla tai tavarataloissa. Voit myös suunnitella oman SMÅSTAD-kokonaisuutesi verkkosivujen suunnitteluohjelmalla. Toivottavasti pidit tästä blogipostauksesta ja löysit siitä hyödyllistä tietoa. Kiitos lukemisesta!

Kuvien lähde: IKEA