Donna-sijauspatja 120×200 cm: nukkumismukavuutta ja ergonomiaa

Oletko etsimässä uutta sijauspatjaa, joka sopii yhden hengen sänkyyn? Haluatko lisätä sängyn pintapehmeyttä ja tukea kehon eri osia? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Donna-sijauspatjaan, joka on valmistettu profiloidusta vaahtomuovista ja on saatavilla Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä.

Donna-sijauspatja 120×200 cm on sileältä puolelta napakka ja profiloidulta puolelta pehmeämpi. Voit käyttää patjaa kummin päin vain, mikä vain tuntuu itsestäsi paremmalta. Käännettävyys myös lisää patjan käyttöikää. Paksuun päälliseen on tikattu hengittävää vanua, mikä tekee sijauspatjasta mukavan muhkean.

Sijauspatja tulee varsinaisen patjan päälle ja on lähinnä kehoasi. Siksi se on tärkeä yöuniesi kannalta. Donna-sijauspatja mukautuu kehosi muotoihin ja painoon, antaen sinulle optimaalisen nukkumisasennon. Se myös vaimentaa liikkeitä, jos nukut kumppanisi kanssa samassa sängyssä.

Donna-sijauspatjan päällinen on irrotettavissa ja konepestävissä alle 40 °C, ei rumpukuivausta. Suosittelemme sijauspatjan päälle vielä erillistä sijauspatjan suojaa, joka suojaa patjaa lialta ja kosteudelta. Sijauspatjan suojan voit pestä useammin kuin itse patjan, jolloin pidät sänkysi raikkaana ja hygieenisenä.

Donna-sijauspatja on saatavilla useissa eri koissa, joten voit valita juuri sinun sänkyysi sopivan vaihtoehdon. Tällä hetkellä Sotkan verkkokaupassa on tarjous, jossa saat Donna-sijauspatjan 120×200 cm hintaan 329 € (norm. 399 €). Toimitusaika on 14-21 arkipäivää ja nouto myymälästä on ilmainen. Voit myös maksaa Sotka Erämaksulla alk. 17 €/kk.

Jos haluat vielä lisätietoja Donna-sijauspatjasta tai muista Sotkan tuotteista, voit tutustua niiden verkkosivuihin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös käydä lähimmässä Sotkan myymälässä ja kokeilla itse, miltä Donna-sijauspatja tuntuu.

Klikkaa tästä, jos haluat tilata Donna-sijauspatja 120×200 cm itsellesi tai katsoa muita Sotkan sijauspatjoja.

Tämä blogikirjoitus on tuotettu Bing-hakukoneen avulla ja se ei ole Sotkan sponsoroima tai hyväksymä. Kuvat ovat peräisin Sotkan verkkosivuilta.