Kata-sohva: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Siksi olohuoneen sisustus on tärkeää, sillä se vaikuttaa tunnelmaan ja viihtyvyyteen. Yksi olohuoneen keskeisimmistä huonekaluista on sohva, joka tarjoaa paikan rentoutumiselle, lukemiselle, television katselulle tai vaikka torkuille. Sohvan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sekä ulkonäköön että käyttömukavuuteen.

Jos etsit laadukasta, kestävää ja tyylikästä sohvaa olohuoneeseesi, tutustu Asko.fi:n Kata-sohvaan. Kata-sohva on valmistettu korkealaatuisesta bull bonded -nahasta, joka on pehmeää ja miellyttävää koskettaa. Nahka on myös helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kulutusta. Kata-sohvan istuin- ja selkätyynyt ovat irrotettavissa ja niissä on vetoketjut. Tyynyjen sisällä on vaahtomuovia ja vanua, jotka antavat sohvalle mukavan jämäkkyyden ja muotoutuvat kehon mukaan.

Kata-sohva on saatavilla useissa eri väreissä, kuten antrasiitissa, harmaassa, ruskeassa ja mustassa. Voit valita sohvan joko kahden tai kolmen istuttavana mallina riippuen tilasta ja tarpeesta. Kata-sohvan mitat ovat:

  • Kahden istuttava: leveys 160 cm, syvyys 90 cm, korkeus 85 cm
  • Kolmen istuttava: leveys 210 cm, syvyys 90 cm, korkeus 85 cm

Kata-sohva sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen muotoilu on moderni ja ajaton. Voit yhdistää sohvan erilaisiin tyynyihin, peittoihin, mattoihin ja pöytiin luodaksesi omanlaisesi ilmeen olohuoneeseesi. Kata-sohva on myös erittäin mukava istua ja maata, sillä sen istuinkorkeus on 45 cm ja istuinsyvyys 55 cm. Sohvalla on tilaa venyä pitkälleen tai kutsua vieraita istumaan.

Jos haluat hankkia itsellesi uuden sohvan, joka on laadukas, kestävä ja tyylikäs, tilaa Kata-sohva Asko.fi:stä jo tänään. Toimitamme sohvan kotiovellesi nopeasti ja edullisesti. Voit myös maksaa sohvan osissa tai hyödyntää rahoitustarjouksiamme. Tutustu Kata-sohvan tarkempiin tietoihin ja tilaa omasi tästä linkistä: Kata-sohva.

Kuvat: Asko.fi