Rowico Everett -kaappi 125 puuovilla, musta

Kaipaatko lisää säilytystilaa kotiisi? Haluatko sisustaa olohuoneesi, makuuhuoneesi tai eteisesi tyylikkäästi ja käytännöllisesti? Jos vastasit kyllä, Rowico Everett -kaappi on sinulle oikea valinta. Tämä kaappi on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä puusta, ja sen ovet ovat puuovia. Kaapin väri on musta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Kaapissa on neljä hyllyä, joille voit asettaa kirjoja, koriste-esineitä, astioita tai muita tavaroita. Kaapin mitat ovat 125 x 40 x 200 cm, joten se mahtuu hyvin useimpiin tiloihin.

Rowico Everett -kaappi on osa Rowico Everett -sarjaa, johon kuuluu myös muita huonekaluja, kuten lipastoja, senkkejä ja tv-tasoja. Voit yhdistellä näitä huonekaluja keskenään ja luoda yhtenäisen ja harmonisen ilmeen kotiisi. Rowico Everett -sarjan huonekalut ovat modernin ja skandinaavisen tyylin yhdistelmä, joka sopii niin kaupunkikotiin kuin maalaisromanttiseenkin tunnelmaan.

Rowico Everett -kaappi on helppo tilata verkkokaupastamme Rowico Everett -kaappi 125 puuovilla, musta. Toimitamme sen sinulle nopeasti ja edullisesti. Voit myös tulla tutustumaan kaappiin ja muihin Rowico Everett -sarjan huonekaluihin lähimpään Masku-myymälääsi. Meiltä saat myös asiantuntevaa palvelua ja hyviä vinkkejä sisustamiseen. Tervetuloa Maskuun!

Kuvien lähde: Masku.com