Valmistaudu rantakauteen kesän uutuustuotteilla

Kesä on täällä ja on aika nauttia auringosta, lämmöstä ja rentoutumisesta. Jos kaipaat uutta ilmettä kotiisi tai mökillesi, JYSKistä löydät monia kesän uutuustuotteita, jotka sopivat niin sisälle kuin uloskin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit luoda viihtyisän ja kesäisen tunnelman helposti ja edullisesti.

Yksi helppo tapa tuoda kesäfiilistä kotiisi on vaihtaa tekstiilejä. Valitse raikkaita ja kirkkaita värejä, kuten valkoista, sinistä ja vihreää, jotka muistuttavat merestä ja luonnosta. Voit esimerkiksi vaihtaa tyynynpäälliset, verhot, matot ja peitot kevyempiin ja värikkäämpiin vaihtoehtoihin. JYSKissä on laaja valikoima tekstiilejä eri tyyleihin ja makuun.

Erityisesti ulkotiloihin sopii hyvin tuote 1, joka on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu. Se on valmistettu kestävästä polyrottinkimateriaalista, joka on helppo puhdistaa ja säänkestävä. Se sisältää myös säilytystilaa, johon voit laittaa esimerkiksi tyynyjä, peittoja tai lehtiä. Voit käyttää sitä myös istuimena tai pöytänä.

Tuote 1 on saatavilla kahdessa eri värissä: mustana ja harmaana. Sen mitat ovat 42 x 42 x 42 cm ja sen hinta on vain 29,95 €. Voit tilata sen helposti JYSKin verkkokaupasta tai käydä lähimmässä myymälässämme. Tuote 1 on loistava lisä mihin tahansa ulkotilaan, sillä se on monikäyttöinen ja moderni.

Toinen kesän uutuustuote, joka sopii niin sisälle kuin uloskin, on tuote 2. Se on kaunis ja koristeellinen lyhty, jossa on LED-valo sisällä. Se luo tunnelmallista valoa illan hämärtyessä ja sopii hyvin esimerkiksi terassille, parvekkeelle tai olohuoneeseen. Se toimii paristoilla, joten voit sijoittaa sen minne haluat ilman johtoja.

Tuote 2 on saatavilla kahdessa eri koossa: pieni (19 x 19 x 29 cm) ja iso (24 x 24 x 39 cm). Pienen lyhdyn hinta on 14,95 € ja ison lyhdyn hinta on 19,95 €. Voit yhdistellä erikokoisia lyhtyjä keskenään tai asettaa ne yksittäin. Tuote 2 on ihana tapa lisätä valoa ja lämpöä kotiisi tai mökillesi.

Näiden kahden tuotteen lisäksi JYSKissä on paljon muita kesän uutuustuotteita, joilla voit piristää ja viimeistellä sisustustasi. Tutustu koko valikoimaamme verkkosivuillamme tai tule käymään myymälässämme. Toivomme, että nautit kesästä ja löydät juuri sinulle sopivat tuotteet JYSKistä!

Kuvat: JYSK.fi